0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Masaki Matsushima J-Hom

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Masaki Matsushima J-hom Парфумована вода
74 грн
Новинка
Masaki Matsushima J-hom Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Masaki Matsushima J-hom



Японська парфумерія – зразок витонченості, адже в країнах південно-східної Азії не прийняті надто експресивні, нав'язливі аромати: вся їхня суть – у природності та при цьому – вишуканості. Саме таким є парфум Masaki Matsushima J-hom – деревно-акватичний, що захоплює відтінками мускусу та пачулів, амбри та бальзамічних смол, з морськими, пудровими та землистими нюансами.
Ідеальний вибір для весняних та осінніх днів – він вимагає повітря, свободи та імпонує чоловікам, які готові до подорожей і прагнуть єднання з природою, які вміють зберегти свою природну сутність у круговерті насичених подіями днів у мегаполісі. Це – парфум майбутнього, здатний допомогти вам виявити свої найкращі риси та підсилює саме їх: шляхетність, силу та м'який, вкрадливий шарм, характерний для величезного тигра – священного азійського символу.



Історія створення



Масакі Матсушіма – всесвітньо відомий дизайнер із Токіо, який розпочав свою кар'єру у світі високої моди, співпрацюючи з провідними брендами планети. У 1994 році він створив свою власну марку, зробивши фурор на подіумах Франції та Японії.
У 2000 році, напередодні Міленіума, стартував ще один його амбітний та талановитий проект – парфумерний напрямок будинку моди Masaki Matsushima.
Він залучив до співпраці найкращих майстрів-парфумерів, - результатом стало прекрасне, стильне портфоліо, в якому на сьогодні понад сорок видань, що відрізняються харизмою, властивою засновнику марки, і японською витонченістю.
Автором композиції Masaki Matsushima J-hom став молодий та перспективний майстер Леонардо Лучезе (Leonardo Lucheze), відомий успішною співпрацею з нішевими брендами.
Стильний флакон незвичайної форми створений у властивій Масакі Матсушіма манері мінімалістичної, і в той же час футуристичної елегантності.
Вся колекція ароматів, витриманих в витонченому японському стилі, представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Masaki Matsushima J-hom та інші бестселери бренду з гарантією справжності – зокрема колекції Aqua Mat, Art, Hinoki, mat:, Matsu та Tokyo.



Чоловік у стилі Masaki Matsushima



Композиція відкривається свіжим акордом цитрусового лимона, зеленого бамбука та пряного кардамону. Харизматичний старт змінюється гарним та гармонійним деревним акордом, майстерно складеним з м'якого шарму кашемірової деревини та сухого дерева – вибіленого сонцем та просушеного після морської води плавця. Завершується твір чуттєвим тріо теплої амбри, магнетичного мускусу та яскравих пачулів.
Таке поєднання деревної та водної свіжості з пряними акцентами – абсолютно в стилі країни Вранішнього Сонця – аромат звучить витончено та вишукано, шляхетно та елегантно.
Якщо вам імпонує такий образ, вам неодмінно варто купити Masaki Matsushima J-hom в інтернет-магазині La Grande – ми вибираємо для вас лише найкращі новинки світової парфумерії та пропонуємо їх за найкращими цінами з комфортним сервісом!