0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Lancome La Nuit Tresor le Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

3 631 грн
4 222 грн
Акція
-14%
Lancome La Nuit Tresor Le Parfum Парфуми (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Lancome La Nuit Tresor Le Parfum



Бренд Lancome, що втілює красу Франції, представив квінтесенцію своєї блискучої колекції «Скарб» - насичений, розкішний вечірній La Nuit Tresor Le Parfum. Він переливається дорогоцінними гранями фруктових та шоколадних нот з чудовими відтінками теплих прянощів та дерева, пачулів та троянд.
Красивий чорнильного відтінку флакон має незвичайну форму ретельно ограненого дорогоцінного каменю і прикрашений фірмовим оксамитовим фіолетовим бантом, гламурним і стильним, що символізує особливий шарм Парижа.
Дозвольте ж собі розкіш мати цей безцінний скарб, адже найкращі друзі жінок, за словами ікони краси та кумира мільйонів Мерилін Монро, – це діаманти, а темні діаманти – найрідкісніші та найдосконаліші!



Історія створення



Парфумерна історія бренду почалася в 1935 році - це один із найстаріших модних брендів Франції, і, безперечно, її національний б'юті-символ. Парфуми від Ланком – престижна частина колекції будь-якої жінки, бажаний подарунок та елегантне доповнення практично будь-якого образу: діапазон парфумів цього бренду вражає різноманітністю відтінків.
Одним із шедеврів Ланком, безперечно, є його головний «Скарб» - адже саме так розшифровується Tresor. Вперше він вийшов у 1990 році, вразивши уяву незвичайним дизайном флакона у вигляді ограненого діаманта рідкісного коньячного відтінку - дійсно коштовність! Ця колекція була відзначена численними парфумерними нагородами та любов'ю шанувальників, проте новий час вимагає нових акцентів, і потім у 2015 році бренд запустив блискучу нову лінію «Скарб ночі» - La Nuit Tresor.
Авторами композиції Lancome La Nuit Tresor Le Parfum став талановитий дует парфумерів Онорін Бланк та Амандін Клер-Марі (Honorine Blanc та Amandine Clerc-Marie).
Вся колекція «Скарб ночі» представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Lancome La Nuit Tresor Le Parfum та інші бестселери одного з найелегантніших парфумерних брендів світу – з комфортним сервісом підбору та доставки та гарантією справжності.



Дорогоцінний скарб ночі...



Прелюдія композиції переливається ягідними, солодкими, терпкими, з пікантною кислинкою відтінками запашної чорної смородини – яка спокуса з перших миттєвостей!
У серці твору безроздільно панує прекрасна троянда – темна, оксамитова, насичена, справді розкішна. Ця квітка варта королеви – і, безумовно, вашої краси!
Гурманська чарівність фінального акорду, складеного з нот какао та пачулів – неймовірної сили спокуса, протистояти якій неможливо! Прекрасний вибір для неповторного вечора осінньо-зимового сезону – прикраса, яка підкреслить вашу красу максимально виразно.
Якщо вам імпонує ця феєрична фруктова насолода і ви хочете купатися в компліментах і замилуванні весь вечір, вам неодмінно варто купити Lancome La Nuit Tresor Le Parfum в інтернет-магазині La Grande - і насолоджуватися ефектом!