0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Salvatore Ferragamo Signorina Unica

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Salvatore Ferragamo Signorina Unica Парфумована вода
95 грн
Акція
Salvatore Ferragamo Signorina Unica Парфумована вода (тестер)
100ml
2 128 грн
2 503 грн
Акція
-15%

Salvatore Ferragamo Signorina Unica: жіночий ідеал по-італійські!



Модний дім Salvatore Ferragamo представив нову версію одного зі своїх найкращих парфумів – культова «Синьйоріна» тепер справді унікальна та втілена в ефектній флорієнтальній композиції Signorina Unica! Вона підкорить ваше серце своєю принадною солодкістю, заворожуючи цитрусовими та ванільними, амбровими та деревними, фужерними та морськими, пудровими та фіалковими переливами.
Солодкий парфум стане вашим улюбленим аксесуаром у сезоні весна-літо, гарний він і сонячними осінніми днями - хвилюючий, неймовірно жіночний і нескінченно привабливий!
Фірмовий флакон із кокетливим витонченим бантом виконаний у життєрадісних помаранчевих тонах – він піднімає настрій одним своїм виглядом. Відмінна ідея для подарунка молодій дівчині, яку ви вважаєте спокусливою й солодкою, немов цукерка!



Історія створення



Вперше блискуча «Синьйоріна» була представлена ​​в 2011 році і миттєво завоювала популярність, ставши найчисельнішим сімейством у портфоліо бренду – на сьогоднішній день представлено майже два десятки варіацій образу прекрасної сеньйорини – по-італійські ефектної та темпераментної.
Автором композиції Salvatore Ferragamo Signorina Unica став талановитий сучасний майстер Жером Епінетт (Jérôme Epinette). Він навчався у престижному Граському Інституті парфумерії у Франції, успішно працює в компанії Robertet і відомий такими чудовими роботами, як Bal d'Afrique Byredo, La Tulipe Byredo, Sensual Orchid Laurent Mazzone, Dear Polly Vilhelm Parfumerie.
На створенні «Синьйорини Уніка» його надихнув образ прекрасної та спокусливої ​​дівчини на березі моря. Гарний флакон набув яскравого мандаринового відтінку завдяки одній із ключових цитрусових нот.
Вся колекція «Синьйоріна» та багато інших бестселерів цього відомого італійського бренду представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Salvatore Ferragamo Signorina Unica із гарантією справжності.



Прекрасна синьйоріна в новому вигляді!



Новинка стартує вражаючим поєднанням сонячних мандаринових та стильних бергамотових нот із освіжаючою морською темою та солодкою нотою цукру.
Гарний калейдоскоп підібраний в акорді «серця», де переливаються багатогранними відтінками оксамитові пудрові фіалки та ніжні азалії, ягідний нюанс чорної смородини приносить пікантну кислинку, а кашемірове дерево – м'яку елегантність.
Завершується враження чудовою базою, що зводить з розуму своєю принадною гурманською насолодою ванілі і тірамісу, чия чарівність підкреслена чуттєвою хвилею амброксану і східним колоритом нот пачулів і бобів тонка.
Якщо вам імпонує ця орієнтально-квіткова феєрія і хочеться інтенсивно підсолодити своє життя, вам неодмінно варто купити Salvatore Ferragamo Signorina Unica в інтернет-магазині La Grande, щоб поринути у розсип конфетті з компліментів!