0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Salvatore Ferragamo Ferragamo Red Leather

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Salvatore Ferragamo Ferragamo Red Leather Парфумована вода (тестер)
100ml
2 024 грн
2 381 грн
Акція
-15%
Salvatore Ferragamo Ferragamo Red Leather Парфумована вода
1 604 грн
1 932 грн
Акція
-17%

Salvatore Ferragamo представляє втілення розкоші – Ferragamo Red Leather!



Модний бренд Salvatore Ferragamo в літньому сезоні 2024 презентував шикарну новинку Ferragamo Red Leather - феєричний парфум рідкої шкіряної групи. Він не залишає шансів пройти повз і не звернути уваги, адже поєднання деревних та цитрусових, фужерних та пряних, пудрових та тваринних акордів, що доповнюють шкіряну тему, просто чудове!
Парфум призначений для впевнених у своїй чарівності чоловіків, які дотримуються правила, що багато шарму не буває, і тому акцентувати свою природну харизму – прекрасна ідея. Реалізувати її на блискучому рівні вам допоможе цей аромат, призначений для літнього сезону, який гарно доповнює будь-який образ – від casual до luxury style.



Історія створення



Парфумерна історія колекції «Феррагамо» почалася в 2020 році, коли вийшов флагманський парфум лінійки у флаконі аналогічного дизайну із синім оздобленням. Ефектна фужерна робота парфумера Ентоні Мезондьє отримала продовження вже наступного року, коли вийшов фланкер, який став першим у шкіряному квартеті – пряний аромат Spicy Leather того ж парфумера. У тому ж році з'явився ще один шкіряний бестселер - Intense Leather із виразними землистими, пряними та фруктовими тонами. Ще через рік шанувальників бренду порадував свіжий, з цитрусовими нотками Bright Leather.
Нарешті, рік 2024 року подарував нам ефектну новинку - композицію Salvatore Ferragamo Ferragamo Red Leather, автором якої також є Antoine Maisondieu.
Гарний флакон незвичайного димчасто-сірого відтінку прикрашений червоною шкіряною панельною вставкою з назвою – це особливість дизайну всієї колекції, видання якої відрізняються один від одного кольором шкіряного декору, що відповідає суті аромату всередині.
Вся топова колекція «Феррагамо» представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Salvatore Ferragamo Ferragamo Red Leather, навіть не вирушаючи до сонячної Італії: у нас ви знайдете всі парфуми цього бренду в оригінальній якості!



Шарм по-італійськи!



Стартові ноти парфуму звучать яскраво та соковито, наповнюючи простір свіжістю цитрусових плодів шляхетного бергамоту та сонячного мандарину, приправлених темпераментним акцентом імбиру.
У «серці» твору пряна зелень запашного розмарину аранжована з пудровою чарівністю кореня ірису і  романтичністю жасмину, що п'янить.
У фіналі виходить на перший план головна нота композиції – чудова дорога шкіра, неймовірно приємна та повна шарму, який майстерно підкреслять деревними акцентами вершкового сандала та димного, землистого ветівера.
Якщо вам імпонує шкіряна тема в парфумерії і подобається італійський стиль - ефектний та елегантний, вам неодмінно варто купити Salvatore Ferragamo Red Leather в інтернет-магазині La Grande - він, безсумнівно, прикрасить собою вашу колекцію денних ароматів для теплого сезону.