0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tom Ford Oud Wood Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tom Ford Oud Wood Parfum Парфуми
12 416 грн
Новинка
Tom Ford Oud Wood Parfum Парфуми (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Tom Ford Oud Wood Parfum



Тема вудового дерева – одна з улюблених для бренду Тома Форда, і тому він володіє нею досконало. Будь-який парфум у східно-деревному колориті тут – справжній шедевр, проте вершиною вашої колекції, безперечно, стане Tom Ford Oud Wood Parfum!
Усім, хто знайомий з флагманським ароматом, сподобається цей більш насичений, і в той же час більш м'який, пудровий фланкер, що спокушає акордами теплих прянощів та деревини, ванілі та пудри, з фужерними та бальзамічними акцентами.
Парфум стане ідеальною прикрасою для вечірніх зустрічей і подій холодного осінньо-зимового сезону, зігріваючи вас своїми комфортними обіймами.
Флакон також виглядає надзвичайно гідно: дизайнери бренду вибрали для нього благородний та елегантний димчасто-сірий відтінок та шильд із назвою із темного сяючого металу платинового кольору. Чудова ідея для дорогого подарунка чи прикраси власної парфумерної колекції!



Історія створення



Новинка у форматі Парфум була представлена ​​у березні 2024 року та стала п'ятою в колекції вудових ароматів Тома Форда.
А номер перший, класичний "Уд Вуд" роботи парфумера Richard Herpin, що вийшов у 2007, по праву вважається шедевром сучасної парфумерії і записаний золотими літерами до книги ольфакторної слави. У 2013 році з'явився новий фланкер, романтичний деревний шипр Oud Fleur, в якому уд вступив у дуеті з трояндою. Потім, у 2017, бренд представив зразу два видання: солоний морський Oud Minérale та надзвичайно чуттєвий деревно-шкіряний Oud Wood Intense. Нарешті, 2024 рік подарував нам вершину колекції – чудовий Tom Ford Oud Wood Parfum.
Усі «удові» видання присвячені священному на сході дереву агар, званому також уд або аквіларія. Його ароматна деревина пахне просто неймовірно – потужно, глибоко, з бальзамічно-смоляними тонами, завойовуючи ваше серце назавжди. Насправді унікальний аромат має не стільки деревина, скільки запашна смола із серцевини стовбура, рідкісна і дорогоцінна.
Вся колекція Private Blend, куди входить аромат, представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Ford Oud Wood Parfum ви можете з гарантією справжності.



Уд на максимумі!



Композиція відкривається запашними пряними нотами кардамону, рожевого перцю та розмарину – яскраві спеції звучать темпераментно та гаряче, зігріваючи навіть у холоди: чудова прелюдія, що пробуджує уяву!
У «серці» твору головну тему бальзамічно-смолистого, солодко-димного вудового дерева доповнено й іншими деревними акцентами: вершковим сандалом, димно-шоколадним ветивером та східними пачулями.
Завершується ця деревна феєрія теплим шармом чуттєвої амбри, привабливою чарівністю ванілі і карамельною зеленню бобів тонка.
Порівнюючи версію Parfum з початковою, ви відчуєте знайомі деревні тони, і водночас нові пряні нюанси.
Якщо вам імпонує цей напрямок у парфумерії, рекомендуємо вам зібрати повну колекцію удових шедеврів Тома Форда та увінчати її цією розкішною новинкою – купити Tom Ford Oud Wood Parfum в інтернет-магазині La Grande!