0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Afnan Mystique Bouquet

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Afnan Mystique Bouquet Парфумована вода
Немає у наявності
Новинка
Afnan Mystique Bouquet Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Afnan Mystique Bouquet – містичний букет!



Відкрити для себе парфумерію Afnan цього сезону рекомендуємо вам з запаморочливим парфумом Mystique Bouquet! Він переливається гарними відтінками цитрусових та фруктових, мускусних та квіткових, свіжих та пудрових, амбрових та солодких, мохистих та землистих акордів.
Весна та осінь – ідеальний час для цього аромату, романтичного та емоційного, що чудово доповнює будь-яке вбрання. Флакон нагадує обточений майстерним ювеліром смарагд – він стане чудовою ідеєю для ефектного подарунка або прикрасою вашої власної колекції.
Знавці стверджують, що він нагадує за своєю стилістикою трендовий Valaya Parfums de Marly та культовий Fleur Narcotique Ex Nihilo, над якими також працював парфумер Квентін Біш, автор «Містичного букета».
Якщо ви готові вислуховувати сотні компліментів та звикли бути у центрі уваги – це ваш аромат!



Історія створення



У 2024 році хвилююча та жіночна колекція «Букет» арабського бренду Afnan поповнилася новим чудовим виданням – Mystique Bouquet став уже четвертим парфумом у красивій квітковій лінійці для романтично налаштованих дівчат та жінок.
У колекції раніше вже вийшли Violet Bouquet (2020), La Fleur Bouquet (2021), Cherry Bouquet (2023).
А парфумерна історія бренду Afnan почалася ще раніше: у 2012 році парфумери з ОАЕ представили свої перші твори, які були із захопленням зустрінуті спочатку шанувальниками східного напрямку у парфумерії, а потім, після презентації на Esxence – виставці нішевої парфумерії у Мілані, - і європейською спільнотою. Гарне оформлення флаконів, різноманітна палітра ароматів, прийнятні ціни та найвища якість ретельно відібраної сировини – ось запорука успіху цієї марки. Нині у її портфоліо вже близько 120 видань, які підкорюють як звучанням, так і естетикою.
Так, гарний флакон композиції Afnan Mystique Bouquet отримав насичено-зелений колір, що підкреслює містичність цього чарівного зілля.
Вся колекція ароматів шикарного східного бренду Афнан представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Afnan Mystique Bouquet за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Магія квітів...



Композиція зачаровує з перших миттєвостей, як тільки ваш нюх уловлює аромат спокусливих фруктів та сонячних цитрусів – тут з'єдналися білий персик та лічі, бергамот та мандарин. Така прелюдія – втілена спокуса, що миттєво робить жінку бажаною та хвилюючою.
У «серці» твору чарівна півонія звучить у тріо з солодкою магнолією і чарівно-ніжним квітом апельсинових дерев - романтичним флердоранжем. Цей карколомний букет м'якою хмаринкою лягає на деревно-димну, темно-шоколадну підкладку з ветивера, відкриваючи тему деревних нот.
Вони блискуче продовжені у фіналі, де вібрують акценти дубового моху, оповиті чуттєвим шлейфом мускусу, амброксану та ванілі.
Якщо вам імпонує це квітково-фруктове чарівне зілля, вам варто купити Afnan Mystique Bouquet в інтернет-магазині La Grande – і насолоджуватися!