0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія V canto Menestrello

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

V Canto Menestrello Парфуми
100ml
6 077 грн
Новинка
V Canto Menestrello Парфуми (тестер)
Немає у наявності
Новинка

V Canto Menestrello



Коли щастя переповнює вас настільки, що хочеться співати, все у вашому образі випромінює хвилюючі вібрації. Ваш аромат V Canto Menestrello звучить в унісон, переливаючись амбровими та деревними, фужерними та бальзамічними, пряними та тваринними, фруктовими та землистими, лавандовими та пачулевими акордами, що зливаються в чудову мелодію розкоші.
Назва парфуму недарма перекладається як «Менестрель» - романтичний співак про кохання, який зробив епоху Відродження такою колоритною та привабливою. Глибокий, вишуканий осінньо-зимовий аромат ідеально підходить для гарних вечорів, які ви хочете провести із насолодою.
Флакон з приємним бархатистим напиленням елегантного м'ятного кольору прикрашений золотою табличкою і кришкою, він виглядає шикарно і стане окрасою вашої особистої колекції або чудовою ідеєю для подарунка чоловікові або жінці, які вибрали для себе життєву філософію гедонізму - мистецтво отримувати задоволення від життя, приділяючи увагу кожній деталі.



Історія створення



Хоча історія бренду розпочалася порівняно недавно, у 2015 році, він міцно завоював позиції у ольфактонному світі. Засновником парфумерного дому став відомий майстер Paolo Terenzi (Паоло Теренці), який разом із сестрою є також творцями відомого нішевого бренду "Тіціана Теренці".
Талановиті італійці були натхненні творчістю свого співвітчизника – геніального поета Данте Аліг'єрі, який написав «Божественну Комедію», на честь П'ятої Пісні якої названо бренд. Адже присвячена вона насолоді!
Композиція V Canto Menestrello відноситься до східно-деревних ароматів і входить до блискучої колекції «Душі старовинного замку» - The Souls Of The Castle Collection. «Менестрель» - один із його мешканців. Романтичний та закоханий, піднесений та шляхетний – як і цей аромат!
Гарний флакон своєю незвичайною формою нагадує амфору, в якій у Середньовіччі зберігали парфуми та чарівні зілля.
Вся колекція представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити V Canto Menestrello можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Аромат-мелодія вашої душі



Прелюдія цього твору захопить вас тягучими, вишуканими переливами смоли елемі з красивим лимонним нюансом, і трохи солонуватою, неймовірно чуттєвої сірої амбри і хвилюючої амбретти, аранжованих з запашною зеленню листя чорної смородини і тонізуючою колоритною кислинкою ягід клюкви.
У «серці» твору панує чудовий камбоджійський уд, чий деревно-бальзамічний акорд доповнений солодкою смолою бензоїну і прикрашений акцентом деревини нагармоти з її сухим, теплим, землесто-коричним та фіалковим підтоном.
У фіналі вас знову зачарує своєю м'якою сексуальністю сіра амбра в дуеті з мускусом. Гарним тандемом звучать також пачулі і листя червоного клена на елегантній кедровій базі.
Якщо вам імпонує східно-деревний напрямок у парфумерії, рекомендуємо купити V Canto Menestrello в інтернет-магазині La Grande – він стане окрасою вашої колекції!