0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Kajal Aican

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Kajal Aican Парфумована вода
100ml
7 387 грн
Новинка
Kajal Aican Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Kajal Aican - ви можете все, варто лише побажати!



Нішевий арабський бренд Kajal вміє здивувати не лише розкішшю та якістю, а й польотом своєї фантазії. Кожна парфума цієї марки наповнена смислами і концептуальна, і суть шикарного, харизматичного твору Aican полягає в тому, щоб, навіть зіткнувшись з неможливим, все одно виявити наполегливість і робити те, що дозволить знайти світло в темряві. І нехай навколо вас суцільний негатив – але ви випромінюватимете світло та оптимізм – саме про це повідає навколишнім парфум, назва якого перекладається з арабської складно та неоднозначно, і при цьому ідеально відображає його сенс: «квінтесенція ідеального золота, очищеного від будь-яких недосконалостей».
Передати цю ідею ольфакторними засобами парфумерам вдалося, химерно поєднавши акорди солодких тропічних фруктів та цитрусів зі свіжими та пряними, пудровими та деревними, мускусними та квітковими відтінками.
Ідеальний аромат для теплого сезону: з весни і до осені він разом з вами сяятиме оптимізмом, радуватиме і окрилюватиме, підніматиме настрій і збиратиме сотні компліментів!



Історія створення



Парфумерія будинку Kajal випускається з 2014 року, коли вийшов прем'єрний аромат Kajal Eau de Parfum. Дизайн флаконів колекції, куди увійшло вже понад два десятки видань, об'єднаний східною розкішшю та символізмом: кришка кожного флакона виконана у вигляді дорогоцінної восьмикутної зірки, прикрашеної химерною золотою арабською в'яззю – складним та прекрасним візерунком.
Автором композиції Kajal Aican став парфумер Gökhan Şimşek, який успішно працює в нішевому сегменті. Твір був презентований на традиційній щорічній виставці ексклюзивних ароматів Esxence 2024 в Мілані і викликав фурор, прикувши до себе увагу на весь час експозиції.
Парфум уособлює оптимізм і буквально випромінює щастя кожною своєю молекулою. Він спонукає до самовдосконалення, очищення від недоліків - адже саме тоді ви зможете сяяти, немов золото, наповнюючи простір світлою чистою енергією. Ваш внутрішній блиск стане очевидним усім, коли зовнішня оболонка стане бездоганною – в цьому і полягає філософія твору, який кличе вас у нове життя, гідне захоплення.
Вся колекція ароматів, створених брендом, представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Kajal Aican та інші бестселери арабської парфумерії із гарантією справжності.



Знайди світло у глибині темряви!



Композиція набуває солодкого колориту тропіків, представленого соковитими нотами екзотичних плодів – маракуї, мандарину та ананасу. Цей сонячний фруктовий старт змінюється калейдоскопом спекотних темпераментних спецій: тут імбир і чорний перець палаючими іскорками опускаються на пелюстки запашного, запаморочливого жасмину.
Фінал солодкий і фантастично привабливий завдяки магнетизму чуттєвих нот мускусу, магії ванілі, гурманіці праліне, східному колориту пачулыв та естетиці кремово-вершкової деревини сандала.
Якщо вам імпонує це щасливе сяйво, наче виходить з флакона, вам неодмінно варто купити Kajal Aican в інтернет-магазині La Grande - він воістину чудовий!
Розкішний чорний із золотом флакон із химерними візерунками – найкраще тому підтвердження.