0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія By Kilian Fievre Verte

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

By Kilian Fievre Verte Парфумована вода
50ml
7 190 грн
8 361 грн
Акція
-14%
By Kilian Fievre Verte Парфумована вода (refill)
100ml
10 092 грн

By Kilian Fievre Verte – ода абсенту!



Усім, хто знайомий із найшикарнішою «алкогольною» колекцією легендарного парфумерного бренду Кілліана Хеннесі, який успадкував не тільки знамениту коньячну імперію, але й створив свій власний всесвіт розкішних ароматів, чудовим подарунком стане нова запаморочлива композиція By Kilian Fievre Verte!
Парфум вразить вас красою звучання фужерних і деревних, пряних і чуйних, солодких і ванільних, бальзамічних і анісових акордів, що зливаються в п'янку мелодію, що оспівує напій поетів і філософів - благословенний і страшенно небезпечний абсент.
Цей напій став відомий усьому світу завдяки творчості французької богеми - поетів і письменників, що розкривають чари цього зілля, що зводить з розуму. Аромат абсенту – свідчення витонченості та приналежності до інтелектуальної еліти, і якщо це – про вас, наголосіть у своєму образі на цих рисах і створіть собі імідж романтично налаштованої особистості з розвиненою уявою та відмінним смаком!



Історія створення



Абсент - міцний алкоголь з небезпечним характером: він здатний звести з розуму і змусити людину робити незбагненні, небезпечні вчинки. Таким є і цей аромат: заради володіння ним люди будуть готові багато на що! До складу абсенту традиційно входять запашні зелені трави: насамперед тут панує чарівна гіркота полину, бальзамічна насолода лакричника, а також безліч інших відтінків: пряний холодок анісу, ароматні нюанси коріандру та фенхелю, м'яти та меліси, дягилю та аіру. Колір цього напою – насичено-зелений, тому його традиційно називали «Зеленою феєю».
Автором композиції By Kilian Fievre Verte, присвяченої цьому чаклунству, став Метью Нардін (Mathieu Nardin), який представив свій твір у 2024 році. Композиція стала продовженням знаменитої колекції The Liquors, ставши восьмим виданням у цій божественній лінійці справжніх творів ольфакторного мистецтва.
Вся «лікерна» колекція Кілліана Хеннесі представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити By Kilian Fievre Verte та інші шедеври у кришталевих фіалах: Angels' Share, Roses on Ice, Apple Brandy on the Rocks і решту бестселерів.



Зелене п'янке зілля!



Парфум, що належить до категорії деревних фужерних, відкриває свої обійми акордом полину з його шляхетною гіркотою, та аристократичного смолистого кипарису.
У «серці» твору солодкий бальзамічний лакричник аранжований із соковитою оксамитовою зеленню фіалкового листя – який вишуканий дует!
Завершується композиція магією солодких, пряних тонів пачулів та сандалового дерева, бобів тонка та ванілі на підкладці з димного, деревно-землистого ветівера.
Гарний флакон незвичайної форми келиха для алкоголю дивовижно огранований і дозволяє грі світла притягувати погляд до фіалу – він стане окрасою вашої колекції!
Якщо ви шукаєте ексклюзивний подарунок чоловікові або жінці з тонким смаком, що звикли сяяти на вечірках, вам неодмінно варто купити By Kilian Fievre Verte в інтернет-магазині La Grande!