0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Lancome Idole Eau de Toilette

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Lancome Idole Eau de Toilette Туалетна вода
2 174 грн
2 558 грн
Акція
-15%
Lancome Idole Eau de Toilette Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Lancome Idole Eau de Toilette: коли ти ікона стилю!



Відчути себе модним ідолом із Ланком так просто! Адже цей бренд є фешн-символом Франції і уособлює собою жіночу красу і поняття гламуру. Ось чому аромати з колекції «Ідол» - предмет мрій сотень жінок і привід для захоплення тисяч чоловіків: ефектні, жіночні парфуми, що хвилюють, роблять їх володаркою іконою стилю, істинною богинею, місце якої – на п'єдесталі або на червоній доріжці в променях слави та успіху. Про неї мріють, її уваги домагаються, забути її неможливо – і однією з причин є запаморочливий аромат Lancome Idole Eau de Toilette!
Він полонить відтінками троянд і цитрусів, зелені та чаю, дерева та мускусу з чарівними пряними та пудровими, чуйними та фужерними акцентами. Гарне звучання аромату ідеальне для весняних та літніх днів, наповнених романтикою побачень, прогулянок та безхмарних днів.
Ефектний ніжно-рожевий флакон наче випромінює м'яке сяйво – чудова ідея для подарунка, який запам'ятається та сподобається!



Історія створення



Вперше «Ідол» з'явився 2019 року, коли вийшов прем'єрний аромат цієї колекції. Успіх був феєричний, і колекція здобула продовження: зараз лінія налічує вже десять видань. Відмінністю колекції є незвичайний флакон із делікатним мерехтінням та рельєфною півсферою.
Автором композиції Lancome Idole Eau de Toilette стало тріо прекрасних сучасних майстрів – Shyamala Maisondieu, Nadège Le Garlantezec та Adriana Medina-Baez.
Для створення композиції парфумери відібрали лише найкращі, рідкісні інгредієнти, скомпонувавши їх із застосуванням новітніх технологій. Наукові здобутки у поєднанні з класичною французькою парфумерною школою дозволили створити справжній шедевр!
Вся колекція «Ідол Ланком» представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Lancome Idole Eau de Toilette можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Аромат натхнення!



Прелюдією аромату став свіжий, яскравий дует бергамота та зеленого чаю сорту шинчу – терпкий, бадьорий, ефектний! Це - перший врожай на чайній плантації, який традиційно збирають на початку сезону - він відрізняється п'янкою терпкою свіжістю і бархатистим підтоном, що так гарно поєднується з ароматом троянд.
Такий початок миттєво піднімає настрій і ніби окрилює, наповнюючи легкістю та безтурботністю!
Романтичне «серце» композиції сповнене хвилюючим запахом троянди: тут використаний шикарний дамаський сорт та ніжна, легка рожева вода.
Завершується твір чуттєвою чарівністю мускусу, прикрашеного ніжним тяжінням ванілі та східним колоритом пачулів. Базовим акордом став ароматний смолистий кедр, чий деревний шарм прикрашає собою парфум.
Якщо ви віддаєте перевагу флорієнтальним ароматам, рекомендуємо купити Lancome Idole Eau de Toilette в інтернет-магазині La Grande, щоб насолоджуватися нескінченними компліментами та репутацією Богині в променях своєї заслуженої слави.