0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Burberry Hero Burberry Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

389 грн
Новинка
Burberry Hero Burberry Parfum Парфуми (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Burberry Hero Burberry Parfum – хто ти, мій новий герой?



Модний дім Burberry представляє ще більш харизматичну версію легендарного "Героя" - гарний і багатогранний Hero Burberry Parfum. Ідеальне поєднання деревних і фужерних, димних і землистих акордів перетворює цей парфум на чудовий аксесуар, що підсилює чоловічу натуру і дозволяє виразити себе через аромат, здатний сказати про вас і ваші бажання більше, ніж слова.
Якщо ви знайомі з флагманською версією цієї колекції, то будете приємно здивовані тим, як ефектно еволюціонував парфум, ставши набагато глибшим і насиченішим, сповненим сенсами. Не дарма його флакон – найтемніший у лінійці, інтенсивного деревного відтінку – чудова ідея для подарунка людині, яка підкорює своєю мужністю та шармом!
Аромат прекрасний як компаньйон для гарного вечора – розкішного, респектабельного, проведеного в теплому колі людей, які цінують життєві насолоди. Його ідеальний час – осінь та зима, сезон свят, які вам напевно захочеться запам'ятати надовго!



Історія створення



Вперше «Герой» від Барберрі підкорив серця шанувальників бренду у 2021 році, коли було презентовано флагман колекції. Через рік з'явилася нова версія - шикарна парфумована вода Burberry Hero Eau de Parfum. А ще двома роками пізніше, в 2023, бренд знову зацікавив публіку ефектною новинкою - цього разу в максимально насичена і виразна версія Burberry Hero Burberry Parfum у форматі парфумів - мужніх і яскравих, що дозволяють своєму власнику виглядати впевнено та стильно.
Гарний флакон незвичайної форми у формі трапеції цього разу темно-коричневого відтінку. Це посилює враження від шляхетності та аристократизму аромату. За наростанням інтенсивності відтінку флаконів колекції ви можете судити про ступінь насиченості ароматів та прояви їх характеру: версія Parfum поміщена в  найбільш темний фіал, що підкреслює силу експресії аромату.
Вся колекція парфумів Барберрі представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Burberry Hero Burberry Parfum ви можете за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Герой в англійському стилі



Парфум складений із трьох чудових деревних нот – кожна своїм колоритом підкреслює багатогранність натури свого володаря та акцентує ваші найкращі риси характеру.
Першим у композиції виступає ефектний і елегантний акцент амірису, чия деревина має приємний теплий, чуттєвий мускусний аромат і незвичайний лимонний підтон. Вважається, що масло амірісу ідеальне для духовних практик, оскільки робить свого володаря благороднішим і чистішим.
У «серці» твору вас підкорить мужній шарм кедра з його чарівним смолистим звучанням.
Завершує враження нота нагармоти – чудовий сухий деревний аромат з рідкісним і нетривіальним фіалковим нюансом, що символізує бездоганний смак та делікатність натури.
Якщо вам імпонує деревний напрямок у парфумерії, вам неодмінно варто купити Burberry Hero Burberry Parfum в інтернет-магазині La Grande – це один із найкращих сучасних зразків даного стилю.