0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Prada Luna Rossa Ocean le Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

3 490 грн
Новинка
Prada Luna Rossa Ocean Le Parfum Парфуми (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Prada Luna Rossa Ocean Le Parfum: розсуваючи межі можливого!



Усім, хто стежить за модними тенденціями і водночас захоплюється такими мужніми та романтичними видами спорту, як вітрильна регата, відома назва Prada Luna Rossa – саме так називається розкішна та швидкохідна яхта модного дому Прада, яка щорічно бере участь у Кубку Америки з яхтового спорту. «Червоний Місяць» - символ мужності, драйву, азарту – вибір харизматичних чоловіків із сильним характером. Саме такі люди вибирають для себе мужні та драйвові аромати – саме такі, як Prada Luna Rossa Ocean Le Parfum.
Це – нова й ще більш ефектна версія вже відомої всім парфумованої води у версії Парфум – максимально насиченої емоціями. Сучасні технології та елегантність класики – тут є все, щоб почуватися на гребені хвилі! Красиві деревні та амброві, пряні та цитрусові, бальзамічні та металеві, фужерні та шкіряні акорди звучать просто чудово, вражаючи уяву та потужно працюючи на ваш імідж!



Історія створення



Парфумерна історія цієї колекції почалася в 2012 році, коли вперше був представлений однойменний аромат, названий на честь вітрильного катамарану «Червоний Місяць» та його відважної команди, яка захищає честь італійського бренду не лише на подіумі, а й у зухвалих спортивних ескападах.
Успіх прийшов відразу, як і на змаганнях - він супроводжує бренд Прада повсюдно! Колекція отримала ефектне продовження, і зараз вона налічує 10 фланкерів, серед яких ви зможете вибрати саме той, що найточніше відповідає вашому характеру. Одним із найкрасивіших став «Океан» – парфум, флагманська версія якого була представлена ​​у 2021 році. А через три роки, 2024 року, презентовано і Prada Luna Rossa Ocean Le Parfum – насичений, стійкий, чуттєвий!
Гарний флакон приголомшливого ​​градієнтного синього з червоним забарвлення зроблений перезаповнюваним – ви можете використовувати рефіли, щоб знову і знову продовжити задоволення від використання цього джерела енергії!
Вся колекція «Червоний місяць» доступна в Україні – представлена ​​в інтернет-магазині La Grande, де легко купити Prada Luna Rossa Ocean Le Parfum з гарантією справжності, не витрачаючи ваш дорогоцінний час на стомлюючий шопінг – вам напевно захочеться використовувати його на ті заняття, які здатні захопити вас по-справжньому!



Червоний місяць на гребені хвилі!



Експресія парфуму відчувається з перших нот - він зустрічає вас гострою і яскравою свіжістю цитрусової іскристого лимона. У серці твору звучить пряний шафран – стильний та шляхетний.
Завершують враження чуттєві амброві тони Amber Xtreme на елегантній деревній дубовій базі.
Від попередньої версії новинка відрізняється лаконічнішою, і в той же час виразною формулою.
Якщо вам хочеться рухатися тільки вперед, до перемог у всіх сферах свого життя, вам неодмінно варто купити Prada Luna Rossa Ocean Le Parfum в інтернет-магазині La Grande - цей Місяць приведе вас до океану Успіху!