0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Lancome La Vie Est Belle Rose Extraordinaire

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Lancome La Vie Est Belle Rose Extraordinaire Парфумована вода
92 грн
126 грн
Акція
-27%
Lancome La Vie Est Belle Rose Extraordinaire Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Lancome La Vie Est Belle Rose Extraordinaire



Модний дім Lancome представив по-справжньому фантастичний аромат - La Vie Est Belle Rose Extraordinaire є феєрично красивим букетом рожевих троянд, використовуючи просто неймовірну нову ноту, яку парфумери назвали «космічна троянда». Парфум переливається цитрусовими та мускусними, деревними та пудровими, амбровими та ірисовими, зеленими та квітковими відтінками, створюючи вражаюче реалістичну ілюзію нереально гарного куща троянд з квітами довершеної краси.
Такого подарунка гідна лише та дівчина, яка здатна тонко відчувати прекрасне і сама є втіленням жіночності – як і чудова троянда, що є символом любові та краси.
Розкішний, солодкий аромат чудових троянд створює навколо своєї володарки особливу ауру привабливості, роблячи її бажаною, романтичною дівчиною-мрією. Чудова прикраса для весняно-літнього сезону, який ви хочете провести незабутньо, обсипана компліментами та оточена загальною увагою!



Історія створення



Парфумерна історія під назвою «Життя прекрасне» почалася в 2012 році, коли бренд Ланком вперше представив хвилюючий, спокусливо-солодкий парфум, названий так чарівно. Композиція миттєво набула величезної кількості шанувальниць по всьому світу – дівчата були зачаровані красою цього аромату та приємно вражені його компліментарністю. Тепер в однойменній колекції вже майже чотири десятки видань, які відрізняються не тільки красою і жіночністю звучання, але й впізнаваним дизайном: ніжно-рожеві відтінки флакона з масивним дном і стильною «пелюсткою», що прикрашає стрічку горлечка флакона, схожою на витончений шарфик на шиї гарненької парижанки, що виглядає кокетливо й дуже мило.
Авторами композиції Lancome La Vie Est Belle Rose Extraordinaire, що вийшла 2024 року, стали чудові майстри Anne Flipo та Dominique Ropion (Енн Фліпо та Домінік Ропійон).
Вся колекція «Життя прекрасне» представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви вже зможете купити Lancome La Vie Est Belle Rose Extraordinaire та інші новинки з портфоліо фірми Ланком, яка вважається світовим лідером б'юті-ринку і одним із символів Франції.



Екстраординарна краса!



В якості прелюдії в цій композиції були використані іскристі ноти цитрусів – бергамот і апельсин у поєднанні з нюансом зелених квіткових стебел створюють чудову ілюзію аромату натуральних квітів із зеленню їх листочків та крапельками ранкової роси на них.
Однак головний скарб цього твору приховується в його «серці», де пахнуть ноти вологої освіжаючої рожевої води, чарівного акценту абсолю дамаських троянд і, нарешті, феєричної ноти «космічної троянди». Наголошує на божественній красі цього букета нюанс ірису з його оксамитово-пудровим звучанням.
Завершують враження гарні деревні ноти з акцентом вершкового сандала та вологої зелені моху у чуттєвій хмаринці мускусу та амброксану, що акцентують вашу витончену сексуальність.
Якщо ця квітка – ваше Alter ego, рекомендуємо купити Lancome La Vie Est Belle Rose Extraordinaire в інтернет-магазині La Grande і зробити своє життя саме таким – прекрасним та романтичним!