0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія By Kilian Sunkissed Goddess

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

By Kilian Sunkissed Goddess Парфумована вода
50ml
8 640 грн
10 046 грн
Акція
-14%

By Kilian Sunkissed Goddess: богиня, поцілована Сонцем!



Всі, хто знає і любить парфумерію нішевого бренду Кіліана Хеннессі, цінуючи її за високу якість, концептуальність і неповторний шарм, з радістю включить у свою колекцію чудовий флорієнтальний парфум By Kilian Sunkissed Goddess.
Вона огорне вас золотистою солодкою аурою білих і жовтих квітів з кокосовими та ванільними, деревними та цитрусовими, фруктовими та молочними переливами. Ви ніби відчуєте аромат олії моної, настояної на екзотичних квітах та кокосовому молоці, яке так легко ковзає по засмаглій шкірі, залишаючи чарівний розслаблюючий аромат, ніби ви насолоджуєтеся СПА-процедурою або відпочинком на шикарному пляжі мальовничого острова де-небудь в Полінгезії.
Безтурботний, релаксовий аромат сприяє літній насолоді, налаштовує на хвилю умиротворення і повного розчинення в сонячному теплі, що щедро дарує щастя. Чудовий вибір для літньої відпустки, яку ви проведете просто незабутньо!



Історія створення



Новинка, присвячена чарам літнього сезону, вийшла в запаморочливій колекції The Narcotics, де зібрані всі дивовижні і спокусливі парфуми-спокуси.

Автором композиції By Kilian Sunkissed Goddess стала парфумер Келіс Бекер (Calice Becker), творець більшості шедеврів цього бренду. Вона презентувала свою «Богиню, поціловану Сонцем» у 2024 році, саме напередодні нового пляжного сезону. Композиція пахне дивно ніжно і жіночно, представляючи свою версію знаменитої олії моної, яка так популярна на тропічних островах.
Красивий молочно-опаловий флакон прикрашений традиційною табличкою та золотою кришечкою з монограмою бренду. Він доступний у форматі 50 мл та представлений у виразній концентрації Eau de Parfum.
Вся колекція бестселерів з колекції «Наркотики» та інші шедеври дому Кілліана Хеннессі, спадкоємця світової коньячної імперії та креативного шанувальника ольфакторної краси, представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна за лічені миті купити за ціною By Kilian Sunkissed Goddess з гарантією справжності, не вирушаючи на стомлюючий шопінг і не вивчаючи у пошуках новинок асортимент безлічі дьюті-фрі.



Квінтесенція літа…



Першими вас зустрінуть ефектні, освіжаючі ноти бергамоту і неролі, що поєднують аспекти цитрусів, зелені і квітів. Головна тема незрівнянних кольорів тіаре та іланг-ілангу надають композиції вражаючий тропічний колорит.
Фінал підкорить ваше серце блискучим аранжуванням ванілі та кокосу, гуаяку та лабдануму.
Відчуйте себе справжньою бронзовою богинею, засмаглою і прекрасною, з ідеальною шкірою, що сяє засмагою, на яку оглядаються абсолютно всі – так вона гарна! Стати справжнім витвором мистецтва та дарувати оточуючим естетичну насолоду дозволить вам цей божественний аромат: варто купити By Kilian Sunkissed Goddess в інтернет-магазині La Grande – і ви відчуєте себе ідеалом, що зійшов з неба!