0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія By Kilian Born to Be Unforgettable

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

By Kilian Born to be Unforgettable Парфумована вода (refill)
Немає у наявності
Новинка
By Kilian Born to be Unforgettable Парфумована вода
Немає у наявності
Новинка

By Kilian Born to Be Unforgettable – будьте незабутніми!



Екстраординарність вашої натури блискуче підкреслює By Kilian Born to Be Unforgettable! Недарма назва цього парфуму перекладається так багатообіцяюче - кожному з нас хочеться бути незабутньою людиною і справити незабутнє враження, для чого потрібно не так вже й багато: природна чарівність, трохи харизми - і цей запаморочливий аромат!
Він наповнює простір навколо вас інтригуючим поєднанням запахів цитрусів та кока-коли, теплих прянощів та дерева, ванілі та пудри, хвої та солодощі.
Чудовий, святковий, ефектний парфум наповнює вас відчуттям, що ви п'єте шипучий, іскристий напій прямо зараз, наповнюючись свіжістю та відмінним настроєм!
Такий парфум відмінно підійде в спекотний день, коли хочеться освіжитися, і водночас буде безперечно гарний під час зимових свят завдяки своїй позитивній енергетиці.
Він створений у форматі унісекс і буде чудовим супутником як для жінок, так і для чоловіків, налаштованих чудово провести час у його компанії!



Історія створення



Парфумерна композиція вийшла 2024 року в колекції «Свіжість» (The Fresh), чудово вписавшись у неї своїм концептуальним звучанням. Вона є своєрідною реінкарнацією відомого парфуму Boys, що нині вже знятий з виробництва, що належав до лінії «Мій спосіб любити» (My Kind of Love).
Автором композиції By Kilian Born to Be Unforgettable став парфумер-легенда Альберто Морільяс (Alberto Morillas), старший майстер компанії Firmenich. Його портфоліо вражає – він створив, мабуть, добру половину всіх сучасних ароматів, включаючи дюжину видань By Kilian.
Завданням парфумера було створення холодного, ефектного, сміливого та самовпевненого аромату, який просто неможливо забути, і з цим він чудово впорався!
Флакон виглядає дуже стильно насамперед завдяки чорному корпусу та червоно-золотій назві.
Вся свіжа колекція The Fresh представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви зможете купити By Kilian Born to Be Unforgettable та інші визнані бестселери бренду Кілліан із гарантією справжності.



Народжений, щоб бути неповторним!



З перших миттєвостей ви будете підкорені бадьорим, іскристим міксом кока-коли і лайма, що піднімає настрій, що наповнює оптимізмом і відчуттям свята.
Пряні розсипи спецій у центральному акорді зігріють вас теплими тонами кориці та мускатного горіха.
У фінальному акорді ніжність та привабливість ванілі поєдналася з красою хвойно-смолистих аспектів кедра – незвичайне та дуже інтригуюче поєднання.
Парфум побудований на контрастах, він справді неординарний - і тому дійсно незабутній!
Якщо вам імпонує такий деревно-пряний, незвичайний, мікс, що хвилює уяву, вам неодмінно варто купити By Kilian Born to Be Unforgettable в інтернет-магазині La Grande!