0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Louis Vuitton Rose Des Vents

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Louis Vuitton Rose des Vents Парфумована вода (пробник)
2ml
504 грн
654 грн
Акція
-23%
Louis Vuitton Rose des Vents Парфумована вода
Немає у наявності
Louis Vuitton Rose des Vents Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Louis Vuitton Rose des Vents



«Роза Вітрів», що кличе до прекрасних змін і мандрів - Rose des Vents зачаровує красою аромату прекрасних троянд, які представлені тут декількома сортами. Модний бренд Louis Vuitton створив справжній шедевр для шанувальниць цієї чудової квітки, довівши її аромат до досконалості.
Парфум зачаровує з перших миттєвостей хвилюючим ароматом троянд і фруктів з пудрово-ірисовими, зеленими та деревними, освіжаюче-пряними та солодкими відтінками.
Він стане чудовим вибором для весняних і літніх прогулянок і побачень, - ви ніби вирушаєте в сад, повний трояндових кущів, навколо пахнуть різноманітні бутони, що захоплюють красою своїх відтінків і емоційністю переливів.
Істинно французький шарм цього твору подарує вам можливість насолоджуватися незліченними компліментами, адже ви пахнете, немов найдосконаліша квітка на землі!



Історія створення



Надихнувшись ідеальною трояндою Маленького Принца, історія якої підкорила серця мільйонів людей, геніальний парфумер Жак Кавальє Беллетрюд (Jacques Cavallier Belletrud) створив твір, здатний вести за собою, немов дороговказ, і показувати напрямок до справжнього щастя, наче троянда.
Композиція Louis Vuitton Rose des Vents стала частиною чудової колекції Les Parfums Louis Vuitton, до якої увійшли 35 неймовірно красивих парфумів, кожен з яких можна вважати твором ольфакторного мистецтва. Видання «Троянда вітрів» ідеально вписується в концепцію колекції, створеної для подорожей та мандрівників – всі, хто прагне відкривати для себе найдивовижніші та найгарніші місця та моменти нашого світу.
Ніжно-рожевий відтінок парфуму в ідеально прозорому флаконі-циліндрі втілює світанок – найкращу пору вашої молодості, розквіту краси та чарівності.
Вся колекція парфумів бренду Луї Віттон представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Louis Vuitton Rose des Vents та інші шедеври даної лінії з гарантією справжності – ми рекомендуємо вам звернути увагу також на інші жіночі аромати квіткової тематики: рожево-фруктовий Attrape-Rêves, вальс білих квітів Apogée і Turbulences, акватично-фруктова Cœur Battant, магнолієво-полунична Étoile Filante, медова «Квітка пустелі» Fleur du Désert або малиново-рожева Mille Feux. Знайдіть свою квітку серед цієї феєрії!



Єдина і неповторна квітка...



Першими ви відчуєте свіжі, іскристі ноти фруктів – стиглих персиків та ароматних ягід чорної смородини з їх солодкими, соковитими вібраціями, що тонізують.
У «серці» твору зібрано запаморочливий букет із кількох сортів троянд – травневих і турецьких неймовірних квітів, краса яких була ідеально відтінена вишуканими пудровими ірисами.
Хвилююча чуттєвість фінального акорду огортає вас, наче вуаллю, найніжнішим білим мускусом з оксамитовими відтінками ірисового кореня та листя фіалок. Пряна нота перцю надає звучанню темпераменту, а кедрова база підкреслює шляхетність і елегантність цього незрівнянного парфуму.
Якщо ви любите аромат троянд, вам неодмінно варто включити у свою колекцію цю досконалість та купити Louis Vuitton Rose des Vents в інтернет-магазині La Grande!