0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Givenchy Gentleman Society Extreme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Givenchy Gentleman Society Extreme Парфумована вода (тестер)
100ml
3 241 грн
3 769 грн
Акція
-14%
Givenchy Gentleman Society Extreme Парфумована вода
80 грн
Акція

Givenchy Gentleman Society Extremee



Цей чоловік – безсумнівно, душа суспільства: він привабливий, шикарний і має ту теплу харизму, яка миттєво привертає оточуючих і робить їх вашими палкими шанувальниками. Модний дім Живанші представляє нову версію сучасного бестселера Givenchy Gentleman Society Extreme - парфум дійсно чудовий, він підкорить вас природним шармом деревних та фужерних, кавових та пряних, пудрових та ванільних, ірисових та зелених акордів.
Він стане вашим найкращим компаньйоном для офісу та прогулянок, зустрічей з діловими партнерами та приємних побачень з коханою – елегантний, стильний, сучасний парфум справжнього джентльмена, що дозволяє ефектно підкреслити ваші найкращі риси!
Холодний сезон – його ідеальний час: з осені і до весни він супроводжуватиме вас як довершений іміджмейкер!



Історія створення



Вперше композиція Givenchy Gentleman з'явилася далекого 1974 року, коли світ підкорив аристократичний деревно-фужерний парфум роботи великого Поля Легера.
У новому столітті – нові тенденції, яким необхідно відповідати, щоб зберегти популярність, і тому Джентльмен від Живанші набув нового вигляду, пройшовши в 2017 винятково вдалу реінкарнацію від майстрів Олів'є Креспа та Наталі Лорсон, придбавши чудові фруктові та ірисово-лавандові акценти.
А через півстоліття, до 50-річного ювілею флагмана колекції, будинок Живанші представив чудовий сучасний зразок чоловічого шарму - блискучий і шляхетний Society Extreme! Над композицією працювала талановита Карін Дюбрей-Серені (Karine Dubreuil-Sereni) з компанії Vox Profumi, відома й іншими чудовими роботами: Eclat d’Arpège Lanvin, Ginza Shiseido, Gucci Pour Homme II.
Флакон виглядає неймовірно гарно і статусно: чорне глянсове скло, ефектні елементи декору з темного металу, що зображують емблему бренду - все це створює чудовий образ, гідний стати частиною навіть найбільш фешенебельної колекції!
Вся колекція «Джентльмен», яка налічує вже дев'ять видань, представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Givenchy Gentleman Society Extremе та інші визнані бестселери бренду з гарантією справжності.



Екстремальна елегантність у стилі Живанші



Композиція зустрічає вас ароматом запашних пряних трав – освіжаючої перцевої м'яти, мускатного горіха та мускатної шавлії.
Ноти «серця» підкорюють гурманським ароматом кави, майстерно аранжованої з деревними, димними та темно-шоколадними відтінками ветівера. Їх приємно відтінюють шляхетні пудрові тони ірисового кореня та елегантні ноти нарциса.
Завершується твір довершеністю деревної бази, де смолистий гімалайський кедр і вершковий австралійський сандал огорнуті чарівністю привабливої ванілі.
Хочете підкреслити свій статус, надати образу елегантності та виглядати справжнім джентльменом у стилі old money? Рекомендуємо купити Givenchy Gentleman Society Extreme в інтернет-магазині La Grande – він виправдає усі ваші очікування!