0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Paco Rabanne Fame Intense

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Paco Rabanne Fame Intense Парфумована вода
2 462 грн
2 896 грн
Акція
-15%
Paco Rabanne Fame Intense Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Paco Rabanne Fame Intense – увійди до своєї зали слави!



Модний бренд Paco Rabanne втілив яскравий, блискучий образ відвідувачки паризьких тусовок – гламурної, усміхненої, сповненої неповторного французького шарму та іскристого епатажу в нескінченно чудовій новій композиції Fame Intense. Парфумована вода відноситься до складного, бездоганно виконаного квітково-деревно-мускусного напрямку і підкорює ефектним аранжуванням білих квітів та світлого дерева з амбровими та теплими пряними, димними, бальзамічними та пудровими акордами.
Відмінний вибір для світської вечірки, побачення або будь-якого іншого гламурного приводу – від пафосних тусовок до елегантних світських заходів.
Парфум особливо гарний навесні, непогано звучить і восени – для цієї композиції потрібен простір, свіжість та легкий вітерець, який чарівним шлейфом розвіє довкола ваш неповторний, вишуканий аромат!



Історія створення



Перед вами вже четвертий фланкер зухвалої новинки «Слава», вперше презентованої в 2022 році. Над версією в ефектній золотій сукні працював цілий колектив талантів: Dora Baghriche, Alberto Morillas, Fabrice Pellegrin та Marie Salamagne.
Композиція Paco Rabanne Fame Intense увійшла у феєричну колекцію Fame, з'явившись на цю «вечірку» в приголомшливому золотому вбранні - точнісінько як з останньої колекції модного дому Пако Рабанна! Це – особливість даної лінії, всі парфуми якої «одягнуті», немов з подіуму. У даному випадку парфум презентує золоту сяючу сукню і дарує вам те особливе внутрішнє світло, яке робить жінку справжньою зіркою.
За традицією видання презентовано в парі з чоловічим варіантом, який отримав назву Phantom – цього разу він «одягнений» у строгий темно-синій костюм і має діловий імідж.
Уся колекція з ефектною назвою «Слава» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви можете придбати Paco Rabanne Fame Intense, а також інші фланкери в неординарному дизайні від Пако Рабанна, які перегукуються з найновішими трендами колекцій модного одягу.



Засвіти в собі зірку!



Нехай ваше сяйво вирветься назовні, а розкіш та блиск золота стане вашим життєвим кредо! Виблискуйте, підкорюйте серця, завойовуйте захоплення та поклоніння – ваш аромат має особливу владу над людьми, наче чисте золото!
Ця блискуча аура передана запаморочливим ароматом білих квітів – п'янкого медового жасмину, що зводить з розуму чоловіків і захоплює жінок. Він ідеально передає романтичну сутність вашої натури, зачаровуючи світлою аурою, що її щедро дарує і своїй прекрасній володарці.
У «серці» композиції панує вершково-кремовий шарм сандалового дерева, що надає звучанню орієнтальну розкіш.
Завершується твір чарами бальзамічно-смолистої ноти ладану з його чудовими теплими, димними, амбровими аспектами, що огортають вас містичною таємницею.
Якщо вам хочеться сяяти і потрібен аромат для моменту слави на червоній доріжці або на фешенебельному заході, виберіть саме цей парфум: варто купити Paco Rabanne Fame Intense в інтернет-магазині La Grande - і ви відчуєте себе знаменитістю, що сліпуче посміхається під прицілом софітів і камер у зеніті своєї популярності!