0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tom Ford Vanilla Sex

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tom Ford Vanilla Sex Парфумована вода
7 379 грн
8 580 грн
Акція
-14%
Tom Ford Vanilla Sex Парфумована вода (TRY)
10ml
1 486 грн
Новинка
Tom Ford Vanilla Sex Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Tom Ford Vanilla Sex – ніжна спокуса!



Мода на ванільні аромати чудова! Для справжніх поціновувачів ванілі її відтінків ніколи не буде багато - адже в ній завжди можна знаходити щось нове! І хоча бренд Tom Ford зовсім недавно вже представляв нам новинку на ванільну тему, але яскравий, світлий, романтичний, гурманський парфум Vanilla Sex, безперечно, поза конкуренцією!
Він зачарує вас дивовижними переливами ванільних та мигдальних, солодких та горіхових, пудрових та фруктових, деревних, квіткових та амбрових акордів.
Розкіш східних мотивів, спокуса смачної гурманіки – це справді твір ольфакторного мистецтва, гідний прикрасити колекцію навіть найдосвідченішого гедоніста – поціновувача задоволень, що воліє бачити навколо лише прекрасне і брати від життя краще.



Історія створення



Парфум був презентований у 2024 році і став гідним поповненням шикарної колекції Private Blend, в якій вже півсотні чудових стильних видань, що уособлюють розкіш і престиж, смак і вишуканість – а деякі з них – харизму та епатаж.
«Сексуальній ванілі» вдалося поєднати в собі все: тут є і спокуса, і витонченість, і релакс, і вібрація бажання, ніжність, і провокація.
Втім, така неординарність і багатогранність властива всім творам Тома Форда, який і сам є неординарною і надзвичайно харизматичною фігурою.
Заснувавши свій парфумерний бренд у 2006, він до цього часу вже встиг врятувати від банкрутства імперію Гуччі, будучи її креативним директором, стати кінорежисером і зняти блискучу кінокартину, отримати звання найкращого дизайнера року в США та увійти до переліку 50 найкрасивіших людей світу за версією журналу People.
Композиція Tom Ford Vanilla Sex не перша на тему ванілі: слідом за абсолютним шедевром Tobacco Vanille, який з 2007 року є одним із головних скарбів бренду, у 2017 році Форд випустив чудовий аромат Vanille Fatale, а потім у 2024 – його ще більш досконалу версію.
Елегантний флакон традиційної для колекції Private Blend лаконічної форми створений дизайнерами у найніжнішому ванільно-кремовому відтінку.
Вся добірка ванільних бестселерів представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Tom Ford Vanilla Sex та інші аромати, якими прославився Том Форд – з гарантією справжності.



Чуттєва магія ванілі...



Будь-який секс починається з прелюдії, і Vanilla Sex – не виняток: він пестить наше сприйняття спокусливими акордами горіхово-лактонного гіркого мигдалю з перших миттєвостей знайомства.
Потім вами опанує захоплення перед красою головної теми – центральна нота прекрасної ванілі аранжована тут із квітковими переливами у всьому їхньому різноманітті.
У фіналі ваніль зведена в абсолют і посилена фірмовим акцентом Ultravanil™ – нотою, спеціально розробленою фахівцями бренду для цієї композиції. Враження м'якого шарму ще більше посилюють солодкі боби тонка і кремово-вершкова деревина сандала.
Якщо вам імпонує така ванільна романтика і є настрій слухати нескінченні захоплені компліменти, вам варто купити Tom Ford Vanilla Sex в інтернет-магазині La Grande! Зверніть увагу, що даний парфум випускається лише у флаконах об'ємом 30 та 50 мл.