0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Marc-Antoine Barrois Tilia Marc-Antoine Barrois

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Marc-Antoine Barrois Tilia Парфумована вода
419 грн
Новинка
Marc-Antoine Barrois Tilia Парфумована вода (TRY)
Немає у наявності
Новинка
Marc-Antoine Barrois Tilia Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Marc-Antoine Barrois Tilia Marc-Antoine Barrois



У зоряному сімействі, створеному Marc-Antoine Barrois, спалахнула наднова зоря, мерехтлива чарівним теплим світлом – хвилююча, тепла, що наповнює чистою радістю - Tilia Marc-Antoine Barrois!
Чарівний аромат миттєво викликає щасливу усмішку, це – ніби повернення в дитинство, у безкінечний сонячний день у парку серед квітучих лип, сповнений безтурботністю канікул та безхмарністю іскристого оптимізму.
Серед усіх ароматів цього нішевого парфумерного будинку «Тілія» - найземніша і найсвітліша, найзрозуміліша та близька будь-якому з нас – аромат вічного літа та безумовного щастя.
Парфум підкорює серця чарівним поєднанням солодких акордів жовтих і білих квітів з пудровими та медовими, ванільними та зеленими, фужерними та деревними відтінками, що зливаються у мелодію літа, яка западає в душу з першої миті – і назавжди!



Історія створення



Парфумерна історія бренду почалася в 2016 році, і він не так часто радує своїх шанувальників новинками, зате кожна його прем'єра робить фурор, і кожне видання стає бестселером. Хто не знає деревно-пряний неземний Ganymede чи космічний фужерно-зелений Encelade? Якщо ви цікавитеся нішевою парфумерією та тенденціями сучасної ольфакторної моди – новий шедевр «зіркової колекції» бренду ви точно не пропустите!
Автором композиції Marc-Antoine Barrois Tilia Marc-Antoine Barrois став традиційно Квентін Біш – творець усієї колекції Марка-Ентоні Баруа.
Красивий флакон сяє золотом – такий дизайн одночасно ідеально відповідає оформленню всієї лінії – і передає внутрішню суть цього сонячного запаху.
Вся парфумерія цього нішевого бренду, що став безумовним трендом останніх років, представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Marc-Antoine Barrois Tilia Marc-Antoine Barrois та інші шедеври, немов послані нам з іншої Галактики!



Аромат літнього щастя...



Якщо ви коли-небудь намагалися уявити запах вічного літа і нескінченної відпустки - він перед вами!
«Тілія» одержала свою назву не лише на честь липи, чий запаморочливий аромат наповнює медовим маревом сонячні літні дні, а й на честь астероїда з далеких просторів Сонячної системи, названого на честь улюбленого дерева свого першовідкривача.
З'єднання земного і космічного світла майстерно передано солодкими п'янкими нотами липового цвіту і жасмину самбак, чарівного теплого геліотропа і запашного дроку. Квіткова феєрія ефектно підкреслена акцентом амброфіксу, і шляхетна деревна база підкорює вишуканістю нот георгвуду та ветівера.
Якщо вам імпонує ця чарівна квіткова насолода, вам неодмінно варто купити Marc-Antoine Barrois Tilia Marc-Antoine Barrois в інтернет-магазині La Grande - і знайти своє щастя!