0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Initio Parfums Prives Narcotic Delight

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • i

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Initio Parfums Prives Narcotic Delight Парфумована вода
261 грн
Новинка
Initio Parfums Prives Narcotic Delight Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Initio Parfums Prives Narcotic Delight – п'янкий гіпноз!



Нішевий бренд Initio Parfums Prives представляє справжнє чарівне зілля з інтригуючою назвою Narcotic Delight – «Наркотична насолода»! Це просто магія – ви потонете в його солодких хвилях, що наповнюють простір чарами вишневих та тютюнових, ванільних та деревних, теплих пряних та квіткових вібрацій.
Це чудовий аромат для спокуси та гарного відпочинку – м'який і чуттєвий, що огортає та зачаровує. Він подарує вам безліч компліментів, зігріє особливою чарівністю і розтопить холод осінньо-зимових місяців, перетворивши їх на казку. Відірватися від нього неможливо, відмовитися неймовірно, не закохатися – нереально... Ваш наркотичний прекрасний сон, який відносить в іншу реальність, де світ ідеальний, і він біля ваших ніг!



Історія створення



Якщо ви ще не знайомі з парфумерією Initio Parfums Prives, видання Narcotic Delight буде ідеальним приводом відкрити цей світ досконалості. Кожен парфум цього бренду – справжній витвір мистецтва, з безліччю відтінків та сенсів. Бренд уперше заявив про себе у 2015 році, а зараз у його портфоліо вже майже два десятки видань, об'єднаних у кілька чудових колекцій – Black Gold, Magnetic Blend, The Absolutes, The Carnal, The Hedonist.
Для їх створення були запрошені чудові сучасні майстри: Alexandra Kosinski, Pierre-Constantin Guéros, Maurice Roucel, Alberto Morillas, Guillaume Flavigny та Hamid Merati-Kashani.
Новинка з блискучої The Carnal Blends Collection з хвилюючою назвою «Наркотична насолода» була представлена в 2024 році і стала п'ятим парфумом у цій лінії, присвяченій мистецтву насолоджуватися життям.
Гарний флакон сливово-фіолетового глибокого відтінку прикрашений фірмовою золотою емблемою - оформлення, співзвучне всім парфумам цієї колекції.
Усю лінію The Carnal Blends представлено в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Initio Parfums Prives Narcotic Delight за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Наркотичні чари...



Ця східногурманська казка для дорослих чоловіків і жінок починається неймовірно спокусливою прелюдією, де соковиті фруктові акорди вишні чарівно аранжовані з темпераментними, гарячими прянощами – рожевим та чорним перцем.
Вона змінюється божественним п'янким коньячним акцентом, чий шарм посилений солодким, запаморочливим гедіоном.
У фіналі вступає найсмачніший гурманський дует тютюну та ванілі – привабливий, сексуальний, - просто не відірватися!
Якщо вам імпонує ця орієнтальна чуттєва магія, вам неодмінно варто купити Initio Parfums Prives Narcotic Delight в інтернет-магазині La Grande і насолоджуватися цією п'янкою аурою нескінченно! Це парфум для гедоністів, здатних смакувати кожну мить життя, відчуваючи його красу.