0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Mont Blanc Legend Blue

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Mont Blanc Legend Blue Парфумована вода
78 грн
Новинка
Mont Blanc Legend Blue Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Mont Blanc Legend Blue – повернення легенди!



Якщо для вас Монблан – це не тільки найвища вершина Європи, але й особливий світ ексклюзивних товарів однієї з найшанованіших і респектабельних фірм, ви, безперечно, будете раді відкрити для себе новий Mont Blanc Legend Blue – чудовий деревно-фужерний аромат із колекції «Легенди», який ідеально підкреслить вашу мужність та харизму, зробивши майстерний акцент на інтелігентності та природному шармі.
Лавандові та фужерні, деревні та амброві, зелені та мохові, пряні та мускусні, землисті та пудрові акорди ідеально доповнять ваш діловий офісний образ, але в той же час буде органічним також на прогулянці, в подорожі – скрізь, де ви відчуваєте єдність. Відмінний вибір для теплого сезону - освіжаючий, впевнений у своїй мужній привабливості парфум!



Історія створення



Монблан – старовинна та шанована марка товарів сегменту «люкс», заснована в далекому 1906 році, коли було розпочато виробництво аксесуарів, що підкреслюють належність їх власника до класу обраних – ексклюзивних пір'яних чорнильних ручок. Три приятелі - Клаус Йоханнес Восс, Альфред Нееміас та Август Еберштейн - вирішили перевершити американський «Паркер» і створити європейський аналог – більш досконалий та бездоганний. Така амбітна мета була високою і недосяжною, як Монблан - і тому особливо приваблива.
Поступово прийшов успіх, а з ним і бажання розвивати компанію: наприкінці сторіччя бренд уже випускав шкіряні аксесуари, коштовності, годинники, а з 2001 року – і парфуми. Для їх створення запросили чудових майстрів, які бажали проявити себе максимально: Michel Almairac, Sonia Constant, Olivier Pescheux, Jordi Fernandez, Antoine Maisondieu, Pierre Bourdon, Olivier Cresp та Natalie Gracia-Cetto.
Композиція Mont Blanc Legend Blue була представлена до весняного сезону 2024 року. Вона являє собою чудовий деревний фужер деревного напрямку.
Прекрасний флакон класичної форми має неймовірний блакитний відтінок - такий дизайн ідеально відбиває сутність абсолютно "блакитного" аромату.
Вся колекція "Легенд" представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Mont Blanc Legend Blue ви можете за приємною ціною з гарантією справжності.



Лавандова легенда…



З перших миттєвостей парфум підкорить ваше серце прохолодною шляхетністю свого звучання. Це елегантний та аристократичний старт, який одразу ж зверне на себе увагу будь-якої людини зі смаком.
Мужнє "серце" композиції складено з деревних акордів вершково-кремового сандала та ароматного смолистого кедра. Тут ніби поєдналися два аспекти чоловічого характеру: уміння бути лагідним і ніжним – і здатність залишатися твердим та сильним, коли це потрібно.
База твору складена з багатогранного амброксану, що переливається солонуватими, солодкими, деревними аспектами з анімалістичним магнетизмом, - він лежить на м'якій зеленій подушці з вологого свіжого моху.
Якщо вам імпонує європейський вишуканий стиль і ви близькі до високих амбіцій, рекомендуємо купити Mont Blanc Legend Blue в інтернет-магазині La Grande – він ідеальний для таких елегантних людей, як ви!