0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Elizabeth Arden Green Tea Coconut Breeze

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Elizabeth Arden Green Tea Coconut Breeze Туалетна вода
422 грн
562 грн
Акція
-25%
Elizabeth Arden Green Tea Coconut Breeze Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Elizabeth Arden Green Tea Coconut Breeze



Прохолодний коктейль з ароматної кокосової води та зеленого чаю в оазі, де в повітрі розчинений чарівний квітковий флер малює вам чудову картину відпочинку вашої мрії на прекрасному тропічному острові... І навіть якщо ви не можете відправитися туди прямо зараз, аромат парфуму Elizabeth Arden Green Tea Coconut Breeze перенесе вас в уявну мрію, де на вас чекають щастя і безтурботність.
Чудовий парфум для відпочинку та релаксу під безхмарним небом екзотичного курорту в тіні магнолій з келихом освіжаючого напою. Насолоджуйтесь моментом, смакуйте ці щасливі миті, підставте обличчя легкому бризу – ви варті цього!



Історія створення



Парфумерна історія колекції «Зелений чай» розпочалася у 1999 році – цей освіжаючий, тонізуючий парфум став символом початку тисячоліття та безперечним бестселером на десятиліття. З тих пір колекція доповнюється брендом щорічно, і зараз лінійка налічує вже більше 25 видань – вона складена з безлічі відтінків свіжості і нагадує чайний магазин, що приголомшує за своєю різноманітністю, де зелений, а потім і білий чай пропонується з чудовими фруктовими та квітковими нотами.
Автором композиції Elizabeth Arden Green Tea Coconut Breeze став талановитий сучасний парфумер Родріго Флорес-Ру (Rodrigo Flores-Roux). Новинка була презентована на початку 2024 року і здатна зробити просто незабутнім ваш літній сезон відпусток та мрій про далекі прекрасні острови.
Вся лінія "Зелений чай" та інші бестселери бренду представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Elizabeth Arden Green Tea Coconut Breeze за найприємнішою ціною - легкою, як і сам аромат!



Тропічний колорит кокосового бризу



Композиція відкривається захоплюючим міксом кокосових нот і цитрусово-деревного бергамоту, шарм якого посилює пряний коріандр.
Тонізуючий, освіжаючий зелений чай солює у серцевому акорді в оточенні запаморочливого квіткового аромату магнолій, хвилюючих півонії та ніжних дзвінких конвалій. Щоб передати їх пахощі, парфумер використовував фірмові ноти Karmaflor®, Mahonial® та Petalia®.
Завершується твір гарною деревною базою з дубового моху у чуттєвій аурі білої амбри та мускусу.
Барвистий флакон прикрашений зображенням заходу сонця на тропічному курорті, де пальмове і чайне листя так ефектно виглядають на тлі рожевого неба, освітленого м'яким сонячним світлом. Відмінне поповнення для вашої літньої колекції ароматів!
Якщо ви шукаєте ідеальний парфум для літніх днів та приголомшливої відпустки, рекомендуємо купити Elizabeth Arden Green Tea Coconut Breeze в інтернет-магазині La Grande – ваш курортний сезон буде просто незабутнім!