0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Yves Saint Laurent Black Opium Over Red

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • y

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Yves Saint Laurent Black Opium Over Red Парфумована вода
2 868 грн
3 335 грн
Акція
-14%
Yves Saint Laurent Black Opium Over Red Парфумована вода (тестер)
90ml
4 130 грн
Новинка

Yves Saint Laurent Black Opium Over Red: більше, ніж пристрасть!



Модний бренд Yves Saint Laurent відкриває 2024 рік справжньою феєрією глибокого червоного кольору: парфум Black Opium Over Red варто купити вже хоча б заради володіння цим шалено красивим флаконом, який буквально зачаровує ефектним градієнтним переходом від червоного до чорного і навпаки. А як тільки ви відкриєте його і вдихнете вміст, то потрапите під владу солодкої магії ванілі та вишні, білих квітів та кави, теплих прянощів та цитрусів, пачулів та бальзамічних смол.
Неймовірно гарний аромат при цьому сприймається абсолютно не пафосно, - це елегантна спокуса, гарна принада зі смаком і почуттям міри. Його шарм спокійний і не зобов'язує вас до створення образу femme fatale, і всім, хто придивлявся раніше до «Чорного опіуму», але вважав його для себе too much, новинка з інтригуючою назвою «Більше, ніж червоний», подарує справжнє задоволення від володіння цим скарбом!



Історія створення



Парфумерна колекція «Чорний Опіум» вперше з'явилася в 2014 році і стрімко набула популярності. У її ДНК – справжня легенда ольфакторного світу, грандіозне творіння «Опіум», яке багато поколінь поспіль, з 1977, є взірцем парфуму-спокуси. У новому тисячолітті потрібні були нові стандарти краси, тому ідея кавового вечірнього парфуму отримала багату палітру продовжень. Серед них «Чорний Опіум» став найефектнішим і найуспішнішим: у колекції вже майже три десятки видань, які розкривають всю багатогранність фатального тяжіння жіночої краси, адже вони буквально викликають залежність, ними неможливо насититися і намилуватися!
До ювілею шедевра бренд випустив нову версію - запаморочливий Yves Saint Laurent Black Opium Over Red. Це класичний осінньо-зимовий вечірній аромат – дорогий та шикарний, і при цьому зі смаком. Над його створенням працювали блискучі сучасні майстри: Honorine Blanc, Marie Salamagne, Nathalie Lorson та Olivier Cresp.
Вся колекція зведених з розуму флаконів «Опіуму» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви зможете з гарантією справжності купити Yves Saint Laurent Black Opium Over Red та інші бестселери бренду: Baby Doll, Cinéma, L'Homme, Le Vestiaire des Parfums, Libre, Manifesto, Mon Paris, Parisiennе та багато інших.



Black&Red…



Нова версія «Чорного опіуму» з перших миттєвостей розкриває свій головний секрет, але не стає від цього менш інтригуючою: насичений, яскравий, соковитий аромат вишні доповнений тут іскристою цитрусовою кислинкою зеленого мандарину, що акцентує свіжий нюанс цього чуттєвого, гурманського твору.
У «серці» композиції ви потрапите під владу білих квітів – хвилюючих переливів унікального сорту жасмину Ourika з садів Марракеша та флердоранжу, чиї пахощі гарно аранжовано з тонізуючою, трохи терпкою чайною нотою.
Однак головна насолода чекає на вас у фіналі, де з'єдналися насичені ноти мадагаскарської ванілі та міцної ароматної кави, поданої в колоритному дуеті з чуттєвими індонезійськими пачулями.
Якщо вам імпонує гурманський напрямок у парфумерії, чудово розкритий в лінії «Опіум», вам неодмінно варто купити Yves Saint Laurent Black Opium Over Red в інтернет-магазині La Grande і сповна насолодитися приголомшливою новинкою!