0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Givenchy My Givenchy

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Givenchy My Givenchy Туалетна вода (тестер)
50ml
3 695 грн
Givenchy My Givenchy Туалетна вода
Немає у наявності

Givenchy: коли вінтаж непідвладний часу – це My Givenchy!



Модний бренд Givenchy відомий багатьма прекрасними роботами, які для кількох поколінь по праву є взірцями відмінного смаку та паризького шику. Саме таким твором ольфакторного мистецтва став чудовий парфум My Givenchy – запаморочливий фруктово-квітковий аромат, що уособлює світ високої моди цього чудового, істинно паризького бренду.
«Мій Живанші» підкорить ваше серце переливами солодких та свіжих, фужерних та деревних, пряних та пудрових, землистих та зелених акордів. Це чудовий вибір для сонячного весняного або яскравого літнього дня: освіжаючий, оптимістичний аромат, що миттєво створює відмінний настрій і збирає безліч компліментів!



Історія створення



Твір «Мій Живанші» з'явився в 2005 році і відразу ж набув визнання та популярності. Однак у світі парфумерії взагалі, і в цього бренду зокрема щорічно з'являється стільки вражаючих новинок, що деякі безперечно вдалі композиції можуть «загубитися» на тлі різноманіття пропозицій.
Саме так сталося і з цим парфумом: на якийсь час він був незаслужено забутий, поки світ насолоджувався такими ефектними композиціями від Живанші, як Irresistible, Dahlia Divin, Ange ou Demon, L'Interdit Eau de Parfum.
Однак через два десятиліття My Givenchy роботи талановитого парфумера Евелін Буланже (Evelyne Boulanger) знову радує своїх шанувальників – тепер це вже наступне покоління гідно оцінило шедевр!
Красивий флакон незвичайного дизайну поєднав у собі чотири яскраві літні відтінки рожевого та помаранчевого: він наче наповнений сонячним світлом та романтичними емоціями до країв!
Вся колекція «Живанші Класік» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Givenchy My Givenchy за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



О, My Givenchy!



Ця туалетна вода скаже про ваш романтичний настрій більше, ніж тисяча слів! Вона переносить вас у прекрасний сад, де на кущах зріють соковиті червоні грона ягід смородини та пахнуть терпкою зеленню її листя та бруньки, а на деревах золотими ліхтариками сяють соковиті солодкі груші та апельсини.
У «серці» твору зібрано чудовий букет із солодких весняних квітів – жовтих пухнастих кульок мімози, кришталевих дзвіночків конвалії та оксамитових пелюсток пудрових фіалок.
Фінальний акорд особливо виразний завдяки димно-землистому деревному ветиверу в чуттєвому мареві найніжнішого білого мускусу з ефектним колоритом почулі.
Якщо вам імпонує істинно французький характер у парфумерії, не відмовте собі в задоволенні купити Givenchy My Givenchy в інтернет-магазині La Grande і насолодитися тим потоком компліментів, яких ви заслуговуєте!