0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Zarkoperfume Sending Love

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • z

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Zarkoperfume Sending Love Парфумована вода
100ml
3 266 грн
Новинка
Zarkoperfume Sending Love Парфумована вода (тестер)
100ml
3 058 грн
Новинка

Zarkoperfume Sending Love – освідчення в коханні



Іноді аромат може сказати більше, ніж слова - хвилюючи і пробуджуючи уяву, спокушаючи і залишаючи надію, передаючи послання тим, кому віддано ваше серце. Саме такий парфум-валентинка Sending Love був створений стильною парф-компанією Zarkoperfume. Він зачаровує принадним поєднанням фруктово-ванільної солодощі та цитрусової свіжості з деревними та пудровими, амбровими та мускусними акордами.
Відмінна ідея для подарунка коханим, і не лише у день Святого Валентина, а й у традиційному сезоні романтики та побачень – навесні та влітку. І якщо ви давно хотіли сказати щось важливе, але ніяк не могли наважитися – чарівний аромат із флакона з зворушливим сердечком зробить це за вас, допоможе розкрити власне серце та наповнити душу коханих щастям, вдячністю та яскравими емоціями.
Щоранку, починаючи свій день, ваша «половинка» думатиме про вас, адже до цього флакона рука тягнеться сама!



Історія створення



Якщо ви ще не знайомі з нішевими виданнями бренду Zarkoperfume, новий твір Sending Love стане чудовим приводом для того, щоб відкрити для себе дивовижний світ тонкого, вишуканого концептуального всесвіту ароматів, створеного датським парфумером Зарко Альманом Павловим (Zarko Ahlmann Pavlov). Майстер по-справжньому закоханий у скандинавську природу, тонко відчуває красу, проте його творіння не тільки естетичні, а й екологічні, адже для створення формул своєї парфумерії він використовує здебільшого інгредієнти натурального походження, поєднуючи їх з високотехнологічними молекулами, які здатні адаптуватися під запах вашого тіла. У цьому він – послідовник свого вчителя, парфумера Гези Шоена, який створив легендарні Молекули.
Працювати з ароматами майстер прагнув ще з юності, він усе життя був у пошуках ідеального парфуму, але зрештою справедливо дійшов висновку, що найкращим буде саме власноруч створений аромат.
Чудовий флакон з'явився стараннями дружини парфумера та його музи – Олени, артдиректора та дизайнера.
Вся колекція парфумів бренду представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Zarkoperfume Sending Love онлайн та у нашому столичному шоу-румі.



Ідеальна валентинка!



Композиція відкривається соковитим цитрусово-тропічним акордом, де іскристі плоди лайма, мандарину та лимона аранжовані з екзотичною питахайєю (драконячим фруктом), яка славиться своєю трав'яною свіжістю та легкістю аромату.
У «серці» твору вас підкорять солодкі ноти соковитих персиків та гурманських ласощів – цукерок тоффі та білого шоколаду – втілена спокуса!
Ще сильніше притягує фінал, де неперевершена магія ванілі посилена чуттєвими акордами теплої амбри і мускусу, що зачаровує, м'якою хмаринкою опускаючися на вишукану деревну базу.
Якщо вам подобаються солодкі квітково-фруктові парфуми, а думка освідчитися без слів здається надзвичайно вдалою, ідея купити Zarkoperfume Sending Love в інтернет-магазині La Grande буде просто чудовою!