0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Valentino Valentino Donna Born in Roma Green Stravaganza

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Valentino Donna Born in Roma Green Stravaganza Парфумована вода
3 019 грн
Новинка
Valentino Donna Born in Roma Green Stravaganza Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Valentino Donna Born в Рома Green Stravaganza



Екстравагантна римська весна вражає своєю свіжістю та яскравістю, промитістю зеленого листя та яскравим синім небом, запаморочливими ароматами квітів та чаю з ванільними ласощами у вуличних кафе. Всі ці відтінки поєдналися у дивовижній композиції Donna Born in Roma Green Stravaganza модного дому Valentino. Це ефектна квіткова весняно-літня парфумована вода, кожна грань флакона якої переливається акордами білих квітів із ванільними та пудровими відтінками.
Вона ніби запрошує вас на прогулянку вуличками Вічного міста – величного барвистого Риму, де так багато світла, емоцій, експресії та свободи самовираження. Навесні місто особливо прекрасне, наповнене ароматом садів і пронизане сонцем. Цей настрій втілений у парфумі, який стане вашим улюбленим супутником у подорожі до італійської столиці – або у мріях про неї.



Історія створення


«Народжені в Римі» - новий та дуже вдалий проект італійського модного бренду Valentino. Він був створений у 2019 році, і флагманський аромат отримав одностайне схвалення як професійних критиків, так і шанувальників модного "люксу". У колекції вже 12 видань, вони традиційно виходять парами – ароматами, що взаємодоповнюють, об'єднаними однією тематикою для Неї і для Нього.
Так, у колекції раніше вже були представлені пари Coral Fantasy, Intense, Pink PP та Yellow Dream.
До п'ятирічного ювілею твору дім Валентино створив ще одну запаморочливо прекрасну варіацію "Born in Roma Green Stravaganza" - версію Donna для дівчат та Uomo для чоловіків.
Красивий флакон прикрашений опуклостями незвичайної форми у вигляді пірамідок, що чудово відбивають світло – це стилістика Valentino Rockstud, натхненна архітектурою італійської столиці.
Вся колекція «римських» ароматів представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Valentino Donna Born in Roma Green Stravaganza та інші чудові видання модного бренду, які завойовують фешен-простір планети з 1978 року.



Екстравагантна та вічно юна красуня, народжена в Римі!


Композиція вступає бадьорою, тонізуючою нотою китайського чаю сорту Лансанг Сучонг з тонким, експресивним ароматом.
У «серці» композиції цілком панує запаморочливий жасмин, чий аромат п'янить, заворожує і захоплює, налаштовуючи на романтичну хвилю.
Квіткова тема змінюється гурманською: шлейф парфуму складає приваблива, ніжна, нескінченно жіночна і бажана ваніль.
Якщо вам імпонує квіткова стилістика і ви шукаєте яскравий та незвичайний парфум для захоплюючого весняно-літнього сезону, рекомендуємо купити Valentino Donna Born in Roma Green Stravaganza в інтернет-магазині La Grande та насолоджуватися близьким знайомством із Вічним містом, яке ви захочете продовжити до нескінченності.