0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Louis Vuitton Heures D'Absence

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Louis Vuitton Heures d'Absence Парфумована вода (пробник)
2ml
534 грн
Louis Vuitton Heures d'Absence Парфумована вода (тестер)
100ml
12 983 грн
Louis Vuitton Heures d'Absence Парфумована вода
Немає у наявності

Louis Vuitton Heures d'Absence



Аура парфуму Louis Vuitton Heures d'Absence навіяна чарівною атмосферою Грасса – регіону, де вирощують троянди, жасмин та інші квіти для найкращих парфумерів Франції. Повітря тут напоєне чудовими пахощами – наше сприйняття пурхає, немов метелик, від квітки до квітки. Ви будете захоплені чудовими переливами солодких і пудрових, рожевих, фруктових і мускусних акордів – хвилююча, жіночна хмаринка аромату стане найкращою прикрасою для весняних та літніх днів.
Аромат підійде романтичним жінкам та ніжним, витонченим дівчатам. Він звучить на шкірі м'яко і посилює вашу природну чарівність - зрозумілий, приємний, дуже сприятливий і комфортний в будь-якій ситуації, обволікаючий і при цьому стійкий.
Коли хочеться чогось красивого та легкого, і при цьому – елегантного та стильного, Heures d'Absence стане найкращим вибором!



Історія створення



Вперше парфум Heures d'Absence був представлений публіці в далекому 1927: він був випущений в ознаменування відкриття бутика фірми Луї Віттон в Лондоні і запропонований обмеженим тиражем всього в 300 флаконів - для обраних цінителів марки. Назву парфум отримав на честь вілли Жоржа Віттона, сина, спадкоємця та голови бренду Луї Віттон. Перше видання було прикрашене зображенням літака – це данина любові власників фірми до далеких мандрівок та символ їхньої основної продукції – товарів для респектабельних подорожей з максимальним комфортом.
Нова версія Louis Vuitton Heures d'Absence – своєрідна реінкарнація легенди, що містить деякі елементи первісної формули, проте блискуче переформатована у сучасному звучанні.
Композиція вийшла у складі неймовірної колекції Les Parfums Louis Vuitton – галереї з 35 ароматів, які сучасні мандрівники з радістю взяли б із собою хоч на край світу: колекція відома тим, що в ній просто немає невдалих творів, і кожен флакон – маленький шедевр. Автором цієї краси є чудовий майстер Жак Кавальє-Беллетруд, який перейшов з парфумерної компанії Firmenich до концерну LVMH Luxury Group для того, щоб реалізувати політ своєї фантазії та подарувати нам справді неперевершені аромати!
Вся колекція представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви можете бути впевнені в справжності товару: купити Louis Vuitton Heures d'Absence можна як на сайті, так і в шоу-румі м. Києва.



Пурхаючи від квітки до квітки...



З перших же нот ви відчуєте пахощі квітів найніжніших травневих троянд - втілення жіночної краси. Витонченість звучання цієї квітки особливо чудово в романтичному дуеті з п'янким жасмином самбак.
Яскраво і сонячно, солодко і радісно звучить у серцевому акорді мімоза, прикрашена суцвіттями пітоспоруму з його витонченим ароматом із цитрусовим відтінком, що нагадує аромат помаранча – квітучого дерева червоного італійського апельсина. Нотка малини вносить у ці пахощі принадну, тонку і легку насолоду.
Завершується твір чарівною аурою чуттєвого мускусу з його безневинною спокусою, на м'якій, вершково-деревній базі із сандалу та ванілі.
Якщо вам хочеться такої стильної ніжності у витонченому французькому стилі, рекомендуємо купити Louis Vuitton Heures d'Absence в інтернет-магазині La Grande – і насолоджуватися компліментами та чудовим настроєм!