0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Louis Vuitton L'Immensite

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Louis Vuitton L'Immensite Парфумована вода (пробник)
Немає у наявності

Louis Vuitton L'Immensite



Назва парфуму скаже про нього все: Louis Vuitton L'Immensite справді безмежний і всеосяжний, він нескінченно прекрасний і безперечно шикарний. Це – найкращий вибір для чоловіка, який має все: парфум, що звучить дорого, гідно, стильно, у найкращих традиціях бренду Луї Віттон!
Мужність власника парфуму ефектно підкреслюють цитрусові та фужерні, амброві та пряні, акватичні, мускусні та деревні акорди. Він порадує вас гарною стійкістю та хвилюючим, але при цьому коректним шлейфом.
Це чудовий аксесуар на весь теплий сезон з весни та до осені. Він надихає та тонізує, створює почуття завершеності образу та повного задоволення. Його звучання одночасно дуже трендове, і в той же час неординарне, підходить практично для будь-якої ситуації та приводу і тому парфум стане чудовим подарунком – престижним, незабутнім і, безперечно, вдалим.



Історія створення



«Неосяжність» - парфум-історія про те, наскільки безмежними є простори Всесвіту, наскільки всеосяжним є наш світ, як багато в ньому відтінків і сенсів, і як майстерно передано весь цей спектр у новій композиції з блискучої колекції бренду Луї Віттон - Les Parfums Louis Vuitton. На нашій планеті безліч речей, межі яких неможливо окреслити - океан і зоряне небо над головою, а також, звісно, ​​людські долі та емоції.
Всі ці ідеї та смисли ефектно втілені у композиції Louis Vuitton L'Immensite талановитим парфумером Jacques Cavallier (Жаком Кавальє). У компанію LVMH Luxury Group маестро прийшов, щоб втілити безліч ідей щодо парфумів-подорожей, які і здійснив у колекції бренду, де на сьогоднішній день налічується вже 35 запаморочливих видань, одним з найкрасивіших, найбільш зрозумілих та стильних по праву вважається L'Immensite ( "Неосяжність").
Вся колекція представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Louis Vuitton L'Immensite можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Безмежність досконалості...



Соковитий, свіжий, тонізуючий акорд цитрусів, складений із грейпфрута та бергамота, ефектно доповнений стильним пряним акцентом імбиру в прелюдії.
Такий яскравий старт змінюється релаксовими, прохолодними водними нотами, чий шарм посилений зеленим, квітково-ментоловим холодком герані та запашними пряними травами – розмарином та шавлією.
Хвилююча база складається з теплої, чуттєвої амбри, п'янкого мускусно-кремового, з деревним підтоном амброксану і співзвучного йому лабдануму з його чарівними шкіряно-фруктовими обертонами.
Якщо вам хочеться осягнути безмежність Всесвіту, відчути нескінченність досконалості природи та насолодитися цими відчуттями повною мірою, вам неодмінно варто купити Louis Vuitton L'Immensite в інтернет-магазині La Grande – це філософський, умиротворюючий, шляхетний аромат у східному пряному стилі створений саме для вас!