0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Louis Vuitton Etoile Filante

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Louis Vuitton Etoile Filante Парфумована вода (тестер)
100ml
12 983 грн
Louis Vuitton Etoile Filante Парфумована вода (пробник)
Немає у наявності
Louis Vuitton Etoile Filante Парфумована вода
Немає у наявності

Louis Vuitton Etoile Filante



Аромати мандрівників Louis Vuitton завжди приховують у собі глибокий сенс. Парфум Etoile Filante відправляє вас у найдивовижнішу та незвичайну мандрівку – на зустріч своїм мріям та бажанням, адже саме про це думаємо ми, спостерігаючи падаючу зірку. Ми намагаємося встигнути задумати щось дуже важливе, що можуть виконати лише найвищі сили – і зірка подає нам знак їхньої згоди та прихильності. Тепер нам залишається лише слідувати за своєю зірочкою по дорозі, яку вона нам вкаже – і здобути щастя. А сама вона, яскраво спалахнувши і висвітливши темний оксамит ночі, згорає без залишку на небі, зате залишає незабутній слід у нашій пам'яті. Вона теж пройшла величезний шлях з далеких космічних глибин – небесне тіло, що несе нам важливу звістку: у якийсь момент наші мрії та його траєкторія перетнулися – спалах, вогненний слід – і чарівна темрява, що містить у собі щасливу розгадку…
Саме такий поетичний і інтригуючий образ малює нам шлейф парфуму «Зірка, що падає» - солодкий і пристрасний, що наповнює простір навколо запахом квітів і фруктів, мускусу і пудри. Божественна аура, послана нам з небес – пориньте ж у неї цілком і блаженствуйте!



Історія створення



Новинка в колекції Les Parfums Louis Vuitton, блискуча композиція Etoile Filante, була представлена ​​модним домом Луї Віттон у 2021 році. Вона посіла гідне місце у чудовій галереї з 35 образів далеких мандрівок за мрією, які були представлені брендом для своїх шанувальників уперше ще 2016 року.
Над колекцією працював чудовий сучасний майстер Жак Кавальє (Jacques Cavallier), якого запросили до співпраці з найпрестижнішої парфумерної фірми – Firmenich. Саме в рамках нового проекту Louis Vuitton LVMH Luxury Group він зумів розкрити всю багатогранність своєї фантазії і створив напрочуд гарні парфумерні «історії» - недарма шанувальники колекції відзначають, що ви можете купити будь-який з її флаконів, і не бути розчарованим!
Парфум Louis Vuitton Etoile Filante присвячений історії яскравої зірки, що сяє в нічному небі, розсікає темряву і обіцяє світле майбутнє. Така метафора ідеально передає сутність парфуму і зробила його бажаним придбанням для тих, хто мріє і вірить.
Крім цього чудового парфуму-передбачення, в лінії ароматів Луї Віттон є і багато інших ароматних одкровень – це цілий світ, який чекає на ваше відкриття!
Цю колекцію ви можете знайти в Україні в інтернет-магазині La Grande, де легко купити Louis Vuitton Etoile Filante навіть онлайн, причому незмінно із гарантією справжності.



Встигни загадати бажання – і воно обов'язково здійсниться!



Прелюдія цього аромату - втілена спокуса: соковита, солодка, ароматна полуниця вабить вас і обіцяє насолоду.
Очікування виправдовуються миттєво: слідом за першим акордом, ви захопитеся красою букета яскравих, чуттєвих квітів: замшево-абрикосового османтусу, п'янкої, томної фруктово-ванільної магнолії і запаморочливого жасмину, що торкається найромантичніших струнок вашої душі.
Завершується феєрія чарівною хмаринкою білого мускусу, що дивує своєю піднесеною, витончено-невинною сексуальністю.
Якщо ви давно чекаєте на виконання своєї мрії – зробіть крок їй назустріч: варто купити Louis Vuitton Etoile Filante в інтернет-магазині La Grande – і ваше життя зміниться на краще!