0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Louis Vuitton Cosmic Cloud

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Louis Vuitton Cosmic Cloud Парфуми (тестер)
100ml
22 966 грн
Louis Vuitton Cosmic Cloud Парфуми (пробник)
Немає у наявності
Немає у наявності

Louis Vuitton Cosmic Cloud



Модний дім Louis Vuitton представляє один із найромантичніших творів зі своєї парфумерної колекції – чудову «Космічну хмаринку» - Cosmic Cloud! Вона огорне вас аурою чуттєвого мускусу та ніжної пудри, звабить чудовими фруктовими та цитрусовими спокусами, подарує відчуття гармонії своїх деревних та пачулевих, тваринних, м'яких пряних та фужерних акордів.
Це – парфум для насолоди, він розкішний і поширює навколо дорогий чуттєвий шлейф, а його стійкість просто неймовірна! Cosmic Cloud - парфум, який звучить вічно, і при цьому не містить жодної краплі крикливої ​​вульгарності. Він дуже цілісний, округлий, бездоганно-гармонійний, створює враження доглянутості, престижності – і водночас винятковості: дозволити собі цю коштовність можуть не всі, але приємніше бути в колі обраних!
Насичена мускусна база робить цей аромат святковою прикрасою, що ідеально підходить для побачення або урочистості, де ви повинні справити враження, і при цьому залишитися незрівнянно стильною, повною шарму VIP-персоною!



Історія створення



Парфум належить до ексклюзивної колекції Les Extraits, створеної талановитим парфумером Жаком Кавальє-Бельтрудом (Jacques Cavallier). До неї увійшли п'ять чудових видань, які можна назвати справжніми творами ольфакторного мистецтва. Серед них – «Танцююча квітка» Dancing Blossom, східно-деревний дует уда і троянди Myriad, чарівна шипрова мелодія білих квітів Rhapsody, флорієнтальний Stellar Times і освіжаюча цитрусова Symphony.
Композиція Louis Vuitton Cosmic Cloud недарма названа так феєрично - "Космічна хмара" - парфум дійсно просто зачаровує, огортає вас ароматом, ніби хмаркою, що відрізняється феноменальною стійкістю та красою. Прем'єра колекції відбулася у 2021 році, а головною її ідеєю стало створення гармонії з дисгармонії, балансу з хаосу та налагодження зв'язків із несумісних на перший погляд понять.
Флакон також прекрасний і чудово відображає цю концепцію – химерні контури скляного фіалу прикрашені сріблястою кришкою незвичайної форми, розробленої дизайнером та скульптором Френком Гері.
Вся колекція чарівних «Екстрактів» представлена ​​в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Louis Vuitton Cosmic Cloud, не вирушаючи у європейське турне – ви можете замовити цей ексклюзив онлайн із гарантією справжності.



Огорніть себе космічною хмаринкою...



Аромат підкорить вас з першої миті, наповнивши простір навколо тонким, стильним цитрусовим ароматом бергамота, що надає шляхетність композиції.
У «серці» парфуму на вас чекає спокуса фруктового аромату ягід чорної смородини з їх чарівною терпко-солодкою стиглою кислинкою.
Максимум шарму таїться у фіналі твору, де звучить його головна тема: пишнота сексуального, магнетично-привабливого мускусу аранжована тут із колоритною нотою солодких, темно-деревних пачулів.
Якщо вам імпонує шипрово-фруктовий напрямок у парфумерії, вам неодмінно варто купити Louis Vuitton Cosmic Cloud в інтернет-магазині La Grande – він стане коштовністю у вашій колекції і затьмарить багатьох інших фаворитів своїм дорогим, шикарним звучанням, яке оцінять люди харизматичні: парфум стане гідною оправою такого образу.