0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Gleam Vanilla Crush

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

3 726 грн
Gleam Vanilla Crush Духи (пробник)
2ml
190 грн
Gleam Vanilla Crush Духи (тестер)
Немає у наявності

Gleam Vanilla Crush: секрет вашої чарівності!



Загадковий і ніжний, гламурний і хвилюючий аромат Gleam Vanilla Crush підкорить ваше серце з першої миті. Він зачаровує красою поєднання квіткових та ірисово-пудрових, солодких та мускусних, ванільних та карамельних, фруктових, фіалкових та землистих акордів.
Це чудовий фон для щасливого, умиротвореного осінньо-зимового сезону: теплий, наповнений м'яким шармом аромат, з яким ви не захочете розлучатися ні на день. Він, немов друга шкіра, огорне вас ніжною вуаллю, крізь яку пульсує тепло вашого тіла – бажаного і бездоганного, чия тендітна краса породжує всеосяжну ніжність!



Історія створення


Перед вами – нове творіння спадкового парфумера Луки Гритті, чий рід сходить до легендарних венеціанських історичних особистостей: один із предків майстра був венеціанським дожем – мудрим правителем Андреа Гритті, інший – Альвізе, його син, який був відомим мандрівником, лікарем, політиком. Саме він залишив своєму талановитому нащадку численні щоденники з описами своїх мандрівок та дивовижних асоціацій міст та ароматів. Були серед них і рецепти старовинних пахощів, які Лука Гритті перетворив на сучасні парфуми, взявши за основу ідею та додавши до неї парфумерне мистецтво наших днів.
У 2010 році майстер започаткував нішевий бренд Gritti, який дуже швидко став не просто успішним – це справжня сучасна ікона стилю італійської нішевої парфумерії.
А в 2023 році був представлений ще один бренд - гламурний, експресивний і харизматичний Gleam, який стартував відразу п'ятьма яскравими новинками, що є основою колекції. До неї увійшли пряний вишнево-амбровий Cherry Hook, шкіряний амброво-удовий Golden Star, теплий, пряний імбирно-чайний Kensington, кавовий горіхово-шоколадний Espresso Please - і, звичайно ж, Vanilla Crush, що манить своїм ванільним шармом.
Колекція поміщена у флакони лаконічної строгої форми, проте прикрашені золотими кришками і пофарбовані в чудові пастельні відтінки, що передають суть композицій.
Вся колекція новинок цього молодого, але дуже перспективного нішевого бренду представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де вже зараз ви можете купити Gleam Vanilla Crush за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Ванільна таємниця…


Саме так перекладається назва цього аромату – хвилюючого, загадкового, що має особливу м'яку чарівність.
Чари твору вступають нотами ніжного, солодкого аромату квітучих груш – складно уявити собі більш романтичну прелюдію!
Вона змінюється дивовижним серцевим акордом, де з'єдналися бархатисто-пудрові іриси і ваніль, що зачаровує, притягує до себе, немов магнітом.
Завершується твір солодкою гіркуватістю карамелізованого цукру і витончено-сексуального білого мускусу, чия чуттєвість така невагома і вишукана.
Якщо вам хочеться наповнити своє життя компліментами, варто купити Gleam Vanilla Crush в інтернет-магазині La Grande!
Сподобається вам і ніжно-рожевий пастельний флакон – чудовий вибір для вражаючого подарунка!