0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Creed Aventus Absolu

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Creed Aventus Absolu Парфумована вода (пробник)
1.7ml
218 грн
294 грн
Акція
-26%
Creed Aventus Absolu Парфумована вода
75ml
14 437 грн
16 787 грн
Акція
-14%
Creed Aventus Absolu Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Creed Aventus Absolu



Парфум Creed Aventus – сучасна легенда світу ароматів, яка підкорила світ у 2010 році, і з того часу залишається одним із найвідоміших чоловічих парфумів та популярним трендовим напрямком для цілого покоління яскравих, і в той же час елегантних людей з бездоганним смаком та вміючих бути респектабельними, навіть коли фліртують.
Нова версія класики, Creed Aventus Absolu – парфум з п'янкою енергетикою та експресією, харизматичний і незабутній, і в той же час – аж ніяк не клон флагмана колекції. Він підкорить вас поєднанням цитрусових та теплих пряних, фужерних та деревних, коричних та пачулевих, землистих та фруктових акордів.
Він стане вашим незмінним супутником на весь холодний сезон: з осені та до весни він огорне вас своїм теплом і шармом, дозволяючи звільнити свої почуття від умовностей та зробити життя яскравішим!



Історія створення


Парфумерна історія бренду почалася дуже давно: це одна з найстаріших марок у світі, шанована і авторитетна у сфері предметів розкоші, адже Джеймс Генрі Крід, її засновник, заявив про себе у 1760 році в Лондоні як виробник ексклюзивних товарів для британської аристократії – екіпірування для верхової їзди. Завдяки своїй якості продукція знайшла визнання навіть у королів: з 1885 Крід – офіційний постачальник британської та іспанської королівських сімей. Пізніше компанія розвивалася стабільно успішно, періодично в ній змінювалися власники, але незмінним залишалися головні критерії - якість та престиж.
У наші дні власником бренду є французький концерн, який виготовляє предмети розкоші – Kering. До цієї міжнародної компанії належать й інші ексклюзивні модні бренди: Alexander McQueen, Bottega Veneta, Gucci та Yves Saint Laurent.
Парфумерію дім Крід виробляє з 1781 року, у його портфоліо майже сотня видань – незмінно бездоганних. Лімітована композиція Creed Aventus Absolu входить до легендарної колекції «Авентус», випущена в 2023 році і стала вже шостим твором у цій лінії.
Красивий флакон знайомих цінителям марки контурів цього разу витриманий у тотально чорному кольорі, що символізує розкіш, елегантність та таємничість.
Вся колекція сучасних видань Крида представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Creed Aventus Absolu за найоптимальнішою ціною із гарантією справжності.



Абсолют благородства


У цій версії ви не знайдете культової ноти ананаса, зате іскриста свіжість яскравого тандему цитрусів – грейпфрута, бергамота та цитрону – у поєднанні з терпкою зеленню та ягідним ароматом чорної смородини справлять не менше враження на любителів тонізуючої елегантності.
Серце твору наповнене харизматичним теплом прянощів: імбир та кориця, кардамон та рожевий перець зроблять виразний акцент на вашому темпераменті!
Завершується звучання надзвичайно естетичним дуетом найкрасивіших дерев'яних нот – чуттєвих пачулів та димного, трохи землистого ветивера.
Якщо вам хочеться оновленої класики, яка підкреслить вашу чоловічу привабливість не гірше за професійного іміджмейкера, рекомендуємо купити Creed Aventus Absolu в інтернет-магазині La Grande – і насолоджуватися ефектом!