0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tom Ford Black Orchid Eau de Toilette 2023

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tom Ford Black Orchid Eau de Toilette 2023 Туалетна вода
226 грн
Новинка
Tom Ford Black Orchid Eau de Toilette 2023 Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Tom Ford Black Orchid Eau de Toilette 2023



Перед вами – нове втілення «Чорної орхідеї», найвідомішого та шикарнішого парфуму легендарного бренду нішевої парфумерії Tom Ford. Ви будете вражені тим, як гарно аранжована тут культова тема легендарної квітки, що втілює спокусу! Black Orchid Eau de Toilette 2023 – це сяючий, хвилюючий фантазійний аромат, який запрошує вас у світ особливих насолод!
Ця флорієнтальна композиція поєднує в собі пишноту теплих пряних і пачулевих, солодких і фруктових, деревних і квіткових акордів з нюансами білих квітів та туберози.
Флакон, по праву є одним із найелегантніших фіалів у світі сучасної парфумерії, поєднує шляхетність та таємницю матового чорного кольору із золотими літерами імені та стильним гофрованим рельєфом поверхні.



Історія створення


Том Форд – творець ексклюзивних дизайнерських ароматів, але популярність прийшла до нього набагато раніше, ніж він захопився парфумерією. Талановитий дизайнер і модельєр, він був справжньою зіркою світу моди, представляючи бренд Chloe, а потім фактично врятував модний дім Gucci, ставши в 1994 році його креативним директором і провівши його від загрози банкрутства до збільшення прибутку майже на 90%.
Крім цього, Том Форд був визнаний одним із найкрасивіших чоловіків світу про версії журналу People, найкращим дизайнером Америки та продемонстрував блискучий талант кінорежисера.
Багатогранно обдарований, в 2006 році він вирішив відкрити для себе і світ парфумерії – причому так само блискуче. Перший же його парфум Black Orchid став не лише чудовим дебютом, а й найпопулярнішим його виданням за всю історію існування марки. Він же започаткував і преміальну, найбільш престижну його колекцію - «Signature Perfumes».
Не дивно, що бестселер знайшов кілька «реінкарнацій», отримавши продовження у вигляді 10 фланкерів, включаючи і такі, які за своєю харизматичністю були абсолютно рівноцінні флагману: наприклад, Velvet Orchid також була нагороджена найвищою парфумерною нагородою FiFi Awards, як і «Чорна Орхідея».
Вся колекція «Орхідей», як і інших шедеврів цього бренду представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви вже зараз можете купити Tom Ford Black Orchid Eau de Toilette 2023.



Легендарна чорна орхідея знову повертається...


Якщо ви знайомі з першою, легендарною версією «Black Orchid», то миттєво відчуєте різницю в акцентах: композиція нового видання набагато лаконічніша, і домінантами в ній виступили, окрім божественних орхідей, чуттєві пачулі та солодкі чорні сливи, які ідеально поєднуються з багатим букетом прянощів у серцевому акорді, де солює харизматична гвоздика.
Прекрасна орхідея аранжована тут із солодкою привабливою туберозою – це справжнє втілення жіночності!
Вам подобаються розкішні флорієнтальні парфуми, які запам'ятовуються з першої миті і на все життя? В такому випадку, неодмінно рекомендуємо купити Tom Ford Black Orchid Eau de Toilette 2023 в інтернет-магазині La Grande - це саме безцінний скарб, який гідний вас!