0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Zadig & voltaire This Is Her! Zadig Dream

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • z

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Zadig & Voltaire This is Her! Zadig Dream Парфумована вода
2 873 грн
Новинка
Zadig & Voltaire This is Her! Zadig Dream Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Zadig & Voltaire This is Her! Zadig Dream



Молодіжний нішевий бренд Zadig & Voltaire вважає, що парфум – це не просто аксесуар, який здатний прикрасити вас – це відображення вашої індивідуальності, дзеркальце, яке показує ваш характер, і тому яскрава, харизматична парна лінійка «Для Неї» та «Для Нього» продовжена ще одним яскравим весняно-літнім чином – справжнім ароматом мрії This is Her! Zadig Dream.
Парфум переливається акордами цитрусів та білих квітів, дерева та пудри, теплих прянощів та горіхів, амбри та мускусу, фруктів та бальзамічних смол.
Фірмовий флакон з ніби оплавленого по краю скла не може не порадувати своєю неординарністю всіх любителів нетривіального дизайну – він прикрашений написами в стилі стріт-арту і стане чудовим продовженням історії про Неї та про Нього, а також чудовою ідеєю для подвійного подарунка яскравій сучасній парі: не забудьте про аналогічний флакон і для другої половинки!



Історія створення


Французький бренд Zadig & Voltaire відомий у Європі як модний дім, який дарує унікальний шанс дозволити собі «розкіш за оптимальною ціною», випускаючи висококласні та при цьому досить демократичні за вартістю лінії одягу та аксесуарів, а з 2009 року – ще й чудову парфумерію відмінної якості.
Засновником марки у 1992 році в Парижі став Тьєррі Жильє, улюбленим автором якого був французький філософ, сатирик та історик Вольтер, що й знайшло відображення у назві.
Ідеєю композиції Zadig & Voltaire This is Her! Zadig Dream стала гарна мрія про ідеальний відпочинок десь на тропічному острові з кокосовим коктейлем у руці і в дивовижному купальнику. Вам буде так легко уявити себе шикарною і бездоганною, з волоссям, прикрашеним квітами, і шкірою, що сяє під лагідними променями сонця!
Вся колекція ароматів цього бренду – а в портфоліо їх налічується понад три десятки – представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Zadig & Voltaire This is Her! Zadig Dream ви можете за приємною ціною з гарантією справжності.



Дівчина-мрія: This is Her - Zadig Dream!


Яскравий, соковитий вступний акорд наповнить простір іскристою свіжістю грейпфрута, підсолодженого ноткою стиглого персика та приємним, неординарним акцентом лісових горіхів і ароматних каштанів. У серці твору запаморочливо пахнуть білі квіти – п'янкий жасмин та романтична кришталева конвалія.
Чуттєвий шлейф аромату складений із солодкої смоли бензоїну та вершкового сандала з акцентом чудового природного афродизіаку – привабливого мускусу.
Позитивне, грайливе, іскристе звучання старту, романтика «серця», що хвилює, і приваблива сексуальність фіналу інтригують і миттєво притягують до володарки аромату безліч захоплених компліментів.
І якщо вам потрібно саме це – ідея купити Zadig & Voltaire This is Her! Zadig Dream в інтернет-магазині La Grande буде просто чудовою!