0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Lalique Encre Indigo

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Lalique Encre Indigo Парфумована вода
Немає у наявності
Lalique Encre Indigo Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Lalique Encre Indigo: магія та духовність в одному флаконі!



Індиго – символ духовності та вищої свідомості, містики та магії, глибини та сили характеру. Особистості такого масштабу має відповідати парфум, який зуміє підкреслити цю природну харизму, і чудовим прикладом такого аромату є нова версія бестселера «Чорні Чорнила» - ікони стилю вже два десятиліття.
Композиція Lalique Encre Indigo вражає багатством своєї гами – фужерних та деревних, свіжих та теплих пряних, зелених та землистих, пачулевих та цитрусових, а також металевих акордів.
Ефектне аранжування, чудовий лаконічний дизайн у дусі естетичного урбаністичного мінімалізму додасть вам аргументів, щоб включити цей сучасний шедевр до своєї колекції безперечних хітів!



Історія створення


Здавалося б, важко створити щось більш видатне в цій тематиці, ніж флагман колекції «Чорне чорнило» - парфум Encre Noire, що став легендою, призначеною для найстильніших і харизматичних чоловіків сучасності. Цей шедевр завоював серця шанувальників у 2006 році, і з того часу бренд періодично представляє варіації бестселера – і, треба сказати, практично всі фланкери також чудові!
Не стала винятком і новинка Lalique Encre Indigo, створена у 2023 році чудовим майстром Аннік Менардо (Annick Menardo), автором понад сотні чудових творів, у тому числі таких відомих, як Figment Man та Portrayal Woman від Amouage, Black Bvlgari, Lolita Lempicka та Hypnôse Lancôme.
"Індиго" - це вже п'ятий флакон "Чорнил" у колекції, який також обіцяє стати іконою стилю.
Красивий флакон кубічної форми ефектно забарвлений індиговим насичено-синім градієнтом, ідеально обігруючи назву парфуму. Аромат усередині присвячений одному з найшляхетніших кольорів – індиго, що символізує неординарність, інтелект та мудрість Всесвіту.
Вся колекція Encre Noire представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Lalique Encre Indigo ви можете серед перших, хоча світова прем'єра відбулася лише нещодавно: ми завжди пропонуємо нашим клієнтам найкращі новинки з гарантією справжності!



Магія Індіго


Композиція стартує красивим та елегантним акордом запашних ялівцевих ягід, аристократичного бергамоту та темпераментного пряного рожевого перцю.
Їх змінюють ноти «серця», де з'єдналися терпка ароматна зелень освіжаючого чайного листя, дорогоцінна пряність унікальної, найдорожчої у світі спеції – шафрану, та шляхетні ефірно-камфорні тони лавра.
Завершальним акордом звучить деревно-землистий ветивер, красиво аранжований з чуттєвим шлейфом солонуватої сірої амбри і звабливих пачулів.
Якщо вам знайома канва класичної версії «Чорного чорнила», але завжди було недостатньо тріо бергамота, ветивера та мускусу, у вас є чудовий шанс внести додаткові нотки шарму до свого іміджу володаря бездоганного смаку: варто купити Lalique Encre Indigo в інтернет-магазині La Grande – і ви побачите, як приємно вам буде приймати компліменти, адресовані вашому вдалому вибору!