0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Byredo Parfums Rouge Chaotique

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Немає у наявності
Byredo Parfums Rouge Chaotique Парфуми (тестер)
Немає у наявності

Byredo Parfums Rouge Chaotique: вечірка у червоному!



Нішевий парфумерний бренд Byredo Parfums – експерт із перетвореннчя хаосу в осмислені та неймовірно привабливі форми! Новий, харизматичний та повний експресії деревно-пряний парфум Rouge Chaotique – чудова ілюстрація цього факту. Він переливається відтінками солодких фруктів і прянощів, дерева і уда, шкіри та зелені, землі та металу: у ньому ніби об'єдналися всі стихії планети, створивши єдине ціле – гаряче та темпераментне, чуттєве та пристрасне!
Недарма назва парфуму звучить так інтригуюче: «Хаотичний Червоний» означає непередбачуваність та приголомшливий енергетичний потенціал цього кольору та аромату! Він чудово підійде для яскравих вечірок та незабутніх клубних паті, приголомшливих побачень та моментів слави на червоній доріжці!



Історія створення


Новинка вийшла у 2023 році і є частиною колекції вечірніх та нічних ароматів Night Veils Collection – назва перекладається поетично та інтригуюче: «Нічна вуаль». Всі три парфуми лінійки обволікаючі і пристрасні, вони огортають своїм неповторним шармом і створюють навколо атмосферу теплої сексуальності і м'якої, але владної чуттєвості. Це – парфуми для нічного життя, вайби якого передані звучними квітковими та вишуканими шкіряними запахами. Першими у 2015 році вийшли «Лілія Касабланка», «Нічна цукерка» та «Королева ночі» (всі вони були перевидані та переосмислені у 2019). За ними через рік була презентована дивовижна у своєму природному магнетизмі трійка La Botte, La Selle і Le Gant (аромати, що символізують елітарний вид спорту – кінний, та його незмінні аристократичні аксесуари: чоботи, рукавички та сідло).
І ось, нарешті, з 2020 року виходить наступна трійка: привабливий східно-деревний Tobacco Mandarin, спокуслива орієнтальна Vanille Antique, а влітку 2023 до них приєдналося і чудове дерево-пряне видання Byredo Parfums Rouge Chaotique.
Вся колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви можете купити Byredo Parfums Rouge Chaotique вже зараз, хоча прем'єра аромату відбулася в Європі зовсім недавно. Замовити новинку за будь-якою зручною для вас адресою ви можете за дуже приємною ціною та з гарантією справжності.



Спонтанний червоний!


Композиція вступає елегантно та стильно, поєднавши в собі терпкі, ягідні, запашні тони чорної смородини з дорогоцінною пряністю шафрану та соковитими цитрусовими іскрами лимона з бергамотом.
Їх змінює вражаючий акорд «серця», де майстерно аранжовані солодкі тони сливи та пралине, спокуса яких посилена насиченою деревною нотою дуба.
У фіналі запаморочливий шлейф складають насичені деревно-смолисті, шкіряно-димні тони уда, гарно доповнені східними акцентами папірусу і пачулів.
Флакон таїть у собі парфум кольору темного червоного вина – і його вміст так само п'янить і спокушає.
Якщо вам імпонує такий настрій і хочеться торкнутися світу справжньої розкоші, вам неодмінно варто купити Byredo Parfums Rouge Chaotique в інтернет-магазині La Grande.