0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Maison Bernard Hokmayan Heart of Honor

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

100ml
5 000 грн
Maison Bernard Hokmayan Heart of Honor Парфуми (тестер)
Немає у наявності

Maison Bernard Hokmayan Heart of Honor



Нішевий парфум Maison Bernard Hokmayan Heart of Honor – стриманий та вишуканий, повний шарму та респектабельний, сміливий та елегантний. Його поєднання контрастів шкіри та меду, прянощів і смол, тютюну та дерева дійсно ідеальне!
Назва аромату недарма перекладається так шляхетно: «Серце честі» - це парфум, що втілює вічні цінності, сталість почуттів і аристократизм манер.
Парфум зобов'язує своїх власників виглядати відповідно: він не сприймає недбалості чи грубості в образі та поведінці, виступаючи вашим довершеним іміджмейкером, якому ви, безперечно, будете надзвичайно вдячні!
Вишукано виглядає і сонячно-золотий з червоною етикеткою флакон: він сприймається дорого та гідно. Відмінна ідея для подарунка, який запам'ятається та справить враження!



Історія створення


Молодий неординарний бренд Maison Bernard Hokmayan, який випустив три прем'єрні аромати у 2023 році, створений у серці Франції, мальовничому містечку Авіньйоні, і ідеально відображає колорит Провансу.
Парфумерна історія бренду є творчим тандемом його засновника Бернарда Хокмаяна, фенш-кріейтора, та талановитої українки Олени Бєлової, парфумера від бога.
При створенні композиції Maison Bernard Hokmayan Heart of Honor вона надихалася аристократичними французькими легендами про справжнє благородство, честь і вірність, відвагу і романтику. При цьому всі ці чудові якості не зможуть проявити себе, якщо не будуть освітлені внутрішнім вогнем харизми, не будуть зігрітими світлом доброти і сповнені енергії позитиву. Саме таке враження справляє і сам парфум!
Немає сумнівів, що такий вдалий старт буде запорукою успіху нового бренду, і прем'єрне тріо ароматів, з якими дебютувала нова нішева марка, стане справжніми бестселерами.
Вся колекція, створена в стилі унісекс, представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви можете купити Maison Bernard Hokmayan Heart of Honor та дві інші композиції: I Want Your Love та Florentine Mirror – виберіть, яка з них відгукнеться у вашому серці.



Честь та романтика!


Прелюдія композиції – солодка спокуса: вона вабить екзотичними фруктами і огортає вас текучим золотим медом із запашними прянощами – коріандром та кмином.
У «серці» твору дорогоцінна шкіра та ароматний тютюн оповиті східною розкішшю лабдануму з його чуттєвим мускусним підтоном.
Шикарна деревна база поєднала вишукані ноти вудового та сандалового дерева, змішавши солодкі, бальзамічні, смолисті й вершкові тони деревини з приємним лимонним аспектом смоли олібануму, що підсилює орієнтальний колорит.
Якщо вам імпонує шкіряне звучання у парфумах, рекомендуємо скуштувати саме цю новинку: варто купити Maison Bernard Hokmayan Heart of Honor в інтернет-магазині La Grande – і ваша репутація ікони стилю утвердиться остаточно.