0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Maison Bernard Hokmayan Florentine Mirror

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

100ml
5 000 грн
Maison Bernard Hokmayan Florentine Mirror Парфуми (тестер)
Немає у наявності

Maison Bernard Hokmayan Florentine Mirror: флорентійське дзеркало в коштовінній оправі



Модний дім Maison Bernard Hokmayan пропонує вам відкрити нескінченні перспективи своєї чуттєвості, вдивляючись у чарівне флорентійське дзеркало, що веде нас у нескінченну далечінь коридорами уяви. Ці образи блискуче відображені в новому парфумі Florentine Mirror, що переливається такими різними відтінками білих квітів та дерева, смол і прянощів, замші, мускусу та латексу: які грані спокуси тут відкриваються нам!
Парфум звучить дуже по-французьки: чуттєво і зухвало, він стане для вас втіленням спокуси і бажань - просто відкрийтеся своїм інстинктам, і вони зроблять все, щоб ви насолодилися моментом!



Історія створення


Maison Bernard - яскравий новий нішевий бренд з Провансу, серця Франції - чудового міста Авіньйона. Тут у 2023 році розпочалася співпраця професіонала світу моди Бернарда Хокмаяна та талановитого парфумера з України Олени Бєлової, визнаного майстра та голови власної української школи ольфакторного мистецтва.
Творчий тандем започаткував новий бренд, презентований феєрично яскраво. Прем'єрними виданнями стали три парфуми, об'єднані єдиною темою та ефектним дизайном у червоній тональності. Крім «Флорентійського дзеркала», у прем'єрне тріо увійшли також Heart of Honor та I Want Your Love.
Темою композиції Maison Bernard Hokmayan Florentine Mirror стало відображення жіночої та чоловічої сексуальності одна в одній. Це – не просто унісекс-аромат, це парний парфум, здатний розбудити чуттєвість двох людей, що кохають одне одного. Він підкреслює у жінці – жіночність, у чоловікові – мужність, і робить це віртуозно, без краплі фальші чи хтивості.
Нова колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви вже можете купити Maison Bernard Hokmayan Florentine Mirror – першими в Україні, підтримавши нашу талановиту співвітчизницю.



Дзеркало, повне таємниць...


Як відомо, флорентійські дзеркала завжди цінувалися неймовірно дорого - адже їх виготовляли неперевершені майстри, а найкращі ювеліри обрамляли у дорогоцінні рами.
Саме такі образи народжує і аромат цих парфумів – хвилюючий та пристрасний. В якості прелюдії тут звучать запаморочливі квіти жасмину, інтригуюче аранжовані з пряним темпераментом сичуаньського перцю і неординарною нотою латексу.
Так само незвично звучить і центральний акорд, де чудова солодка тубероза цікаво поєднана зі смолисто-бальзамічними тонами стираксу й бензоїну з принадним шоколадним нюансом какао.
Завершують враження сексуальні тони замші та мускусу, чия привабливість помножена на інтригу бобів тонка та вудового дерева.
Якщо вам імпонує такий неординарний ф'южн-стиль, вам неодмінно варто купити Maison Bernard Hokmayan Florentine Mirror в інтернет-магазині La Grande!