0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Paco Rabanne Phantom Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

76 грн
Новинка
Paco Rabanne Phantom Parfum Парфуми (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Paco Rabanne Phantom Parfum



Новий іміджевий аромат від Paco Rabanne «Phantom Parfum» з головою занурить вас у світ сучасних технологій у галузі парфумерного дизайну, і одночасно огорне ароматом, практично повністю складеним з натуральних інгредієнтів.
Він заснований на ефектному поєднанні фужерних та ванільних, теплих пряних та цитрусових, лавандових та деревних, пудрових, солодких та зелених акордів.
Неординарне звучання і дизайн напевно зроблять його одним із ваших фаворитів в осінньо-зимовому сезоні! Відмінний вибір для чоловіків, які завжди бажають бути в тренді!
Ну а для їхніх звабливих супутниць модний будинок Пако Рабанн підготував ідеальну пару – Fame Parfum Paco Rabanne!



Трохи історії


1 вересня 2023 бренд Пако Рабанн представив абсолютно нову версію свого футуристичного парфуму у флаконі в вигляді робота. Аромат, як і його епатуючий шанувальників попередник, орієнтований на чоловічу, насамперед молодіжну геймерську аудиторію.
Нова версія, за твердженням авторів-парфумерів, є повним перезапуском початкової – спільне є лише в неординарному дизайні флакона, який тепер набув ефектного чорного кольору.
Парфумерна історія колекції «Фантом» розпочалася у 2021 році, коли було представлено новий однойменний флагман в технологічному флаконі. Слідом за ним з'явилися також «Фантом Легіон» (2022) та новинка у версії «Парфуми» - у максимально насиченому, виразному форматі.
Авторами композиції Paco Rabanne Phantom Parfum стали майстри Dominique Ropion, Juliette Karagueuzoglou та Anne Flipo.
Вся колекція «Фантомів», як і велике портфоліо бренду Пако Рабанн, що налічує близько 120 видань, які випускаються засновником цього модного дому Франсіско Рабанеда-і-Куерво з 1969 року, представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви завжди можете придбати Paco Rabanne Phantom Parfum та інші світові новинки в числі перших!



Ваш ідеальний Фатом!


Чорний – символ бездоганності та розкоші, він символізує багатство та загадковість, глибину та особливий привабливий шарм.
Саме таким є і цей аромат у футуристичному чорному флаконі – ефектний та епатажний «Фантом Парфум».
Він стартує соковитою фруктовою свіжістю ревеню, лимона та бергамоту з їхньою іскристою кислинкою, а також стильним пряним кардамоном.
Квіткові тони елегантних лаванди та герані аранжовані з орієнтальними аспектами пачулів та деревною шляхетністю кедру.
Фінальний акорд підкорить вас ніжною магією ванілі на шикарній чоловічій базі з ветівера з його приємними деревно-димними, солодкими тонами.
Запашна мелодія чуттєвої ванілі розвивається в «серці» композиції, де вона аранжована з деревно-димними, солодкими аспектами ветівера та бальзамічний шарм бальзаму толу.
Якщо вам імпонує таке незвичайне фужерне звучання парфуму, вам неодмінно варто купити Paco Rabanne Phantom Parfum в інтернет-магазині La Grande!