0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Ex Nihilo Blue Talisman

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Ex Nihilo Blue Talisman Парфюмированная вода
18 756 грн
Новинка
Ex Nihilo Blue Talisman Парфумована вода (TRY)
10ml
1 966 грн
Новинка
Ex Nihilo Blue Talisman Парфюмированная вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Ex Nihilo Blue Talisman – амулет на щастя!



Талісман, який принесе вам удачу, не обов'язково буде виконаний із золота чи срібла. Парфумерний бренд Ex Nihilo вміє творити чудеса буквально «з нічого», про що і заявляє у своїй назві, адже саме так вона перекладається! Своїм шанувальникам цей нішевий бренд дарує новий блискучий ексклюзив - Blue Talisman, який переливається барвистими відтінками цитрусів та фруктів, солодощі та теплої прянощі, мускусу та пудри, білих квітів та ніжної свіжості. Чудовий жіночний амулет, який ідеально підкреслить чарівність своєї щасливої володарки та принесе їй прихильність Фортуни!



Історія створення


Парфумерна історія бренду розпочалася з рішення про співпрацю трьох друзів-парижан - Сільві Ліоде, Бенуа Вердьє та Олів'є Ройє. Вони були об'єднані космополітичними поглядами, креативними ідеями та можливістю їх здійснити, створити по-справжньому неординарну парфумерію, яка б не копіювала модні тренди, а створювала унікальні образи для особливо вимогливих поціновувачів. Акцент був зроблений на змісті замість упаковки: саме концепція аромату та його звучання мають бути феєричними, а не його дизайн, і цим бренд так суттєво відрізняється від парфумів сегмента "люкс" та "мас-маркет". До співпраці були запрошені талановиті майстри-парфумери: Michel Girard, Jacques Huclier, Quentin Bisch, Jordi Fernandez, Yann Vasnier, Antoine та Shyamala Maisondieu, Nadège Le Garlantezec, Olivier Pescheux та Natalie Gracia-Cet.
Успіх був гарантований, і зараз у портфоліо бренду вже понад шістдесят композицій, у тому числі таких безперечних хітів, як Fleur Narcotique, Sweet Morphine, Devil Tender, Lust in Paradise або Bois d'Hiver.
Композиція Ex Nihilo Blue Talisman була представлена у 2023 році до десятирічного ювілею бренду та однозначно претендує на роль нового бестселера!
Вся колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Ex Nihilo Blue Talisman можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Щасливий талісман від Ex Nihilo 


Яскрава композиція стартує цілим калейдоскопом спокусливих нот: тут груша, бергамот та мандарин захоплять своїми соковитими переливами, приправленими пряним акцентом імбиру, що підкреслює ваш темперамент та харизму.
Акорд «серця» поєднав у собі ніжну, хвилюючу насолоду квітки апельсинового дерева – романтичного флердоранжу – та ароматного жоржинного дерева Georgywood. Це новий і дуже незвичайний акцент у парфумерії, він з'явився зовсім недавно, в 2023 році, і дебютував відразу в трьох композиціях, відразу ж зробивши їх неординарними: крім «Блакитного талісмана», ви можете насолодитися цією нотою також у новинках Maria Callas від The Merchant of Venice та Vra Vra Vroom від Penhaligon's.
Деревна тема ефектно завершується у фінальному акорді шикарним акігалавудом, чия тепла чарівність багаторазово посилена чуттєвим дуетом амброфіксу (Ambrofix™) та мускусу.
Якщо вам імпонує цей дерево-фруктовий шарм, рекомендуємо купити Ex Nihilo Blue Talisman в інтернет-магазині La Grande та прикрасити свій парфумерний гардероб справжнім талісманом на щастя!