0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія M. Micallef Gntonic

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

M. Micallef GNTonic Парфюмированная вода
173 грн
Новинка
M. Micallef GNTonic Парфюмированная вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

M. Micallef Gntonic – п'янка свіжість самої природи!



Парфумерія, яку створює бренд M. Micallef, унікальна і завжди має не тільки чудове звучання і якість, а й таїть у собі глибокий зміст. Саме таким є новий бестселер Gntonic – п'янкий аромат, що поєднує в собі первісну красу лісу, переданого шляхетними деревними тонами, і розкішшю пряних мотивів, що пробуджують чуттєвість.
Композиція мерехтить деревними та фужерними, цитрусовими та зеленими, землистими та пряними, моховими та мускусними акцентами з чарівними нюансами білих квітів.
Ця свіжість ранкового лісу в крапельках роси на соковитій зелені п'янить своєю природною енергетикою, підкорює шляхетністю та красою виразного шлейфу, який неможливо не помітити. Чудовий вибір для будь-якої ситуації весняно-літнього сезону! Парфум допоможе відновити зв'язки з природою, перебуваючи в мегаполісі, або глибше відчути силу лісової свіжості, занурившись із головою у захоплюючі емоції у подорожі.



Історія створення


Парфумерна історія бренду почалася в 1996 році, коли Мартіна Мікаллеф прийняла рішення випускати неординарні аромати у чудових, високохудожніх флаконах. Здійснити це їй допоміг творчий тандем із Джеффрі Нейманом, а для створення парфумерних композицій були залучені найкращі майстри сучасності.
Зокрема, над новинкою 2023 року працювала Сідоні Грандперре (Sidonie Grandperret) з компанії LUZI – дуже талановита дівчина, що подає великі надії. Композицію M. Micallef Gntonic було представлено на щорічній парфумерній виставці нішевих брендів. Вона увійшла до чудової Jewel Collection – «Ювелірної лінії», флакони якої відрізняються винятковою красою і ніби інкрустовані кристалами – це авторська робота самої Мартіни Мікаллеф.
Вишуканий матовий флакон Gntonic немов прикрашений крижинками, що плавають поверхнею прозорої блакитно-зеленої води лісового озера.
Вся колекція Jewel, як і інші ексклюзиви цього престижного парфумерного нішевого будинку, представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви вже можете купити M. Micallef Gntonic в числі перших і з гарантією справжності.



Ідеально приготовлений джин-тонік!


Композиція відкривається приголомшливим у своїй натуральності міксом ароматного ялівцевого джину з тоніком, органічно доповненим соковитим цитрусовим дуетом лайма та апельсина сорту бігарад. Темпераментні нотки прянощів – імбиру та рожевого перцю – роблять цю прелюдію насиченою енергією та надзвичайно виразною, а м'ятний нюанс робить свіжість цього старту особливо експресивною.
Акорд серця втілює романтичні нюанси вашої натури, майстерно передані витонченими нотами білих квітів – конвалії і флердоранжа. Деревний підтон цього елегантного флеру складають гарні ноти кедра і нагармоти з нюансом запашного мускатного горіха.
Тема дерева ефектно продовжена у фіналі багатоплановими акцентами землистого ветивера, вологого моху та м'якого вершкового сандала. Завершується враження чуттєвою аурою білого мускусу і теплої амбри.
Якщо вам імпонують зелені деревні парфуми з алкогольними нотками, вам неодмінно варто купити M. Micallef Gntonic в інтернет-магазині La Grande – він стане окрасою вашої колекції!