0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Guerlain L'Homme Ideal Platine Prive

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Guerlain L'Homme Ideal Platine Prive Туалетная вода
100ml
2 717 грн
Новинка
Guerlain L'Homme Ideal Platine Prive Туалетная вода (тестер)
100ml
2 835 грн
Новинка

Guerlain L'Homme Ideal Platine Prive: Ваш платиновий ідеал!



Модний дім Guerlain знову вражає досконалістю звучання аромату-бестселера: цього разу ваше серце підкорить вишукана та ефектна новинка для справжніх чоловіків з бездоганними манерами та харизматичною натурою – L'Homme Ideal Platine Prive. Він приваблює красою звучання цитрусових та мигдальних, свіжо-пряних та фужерних, горіхових та фруктових акордів.
Красивий флакон класичної, правильної квадратної форми в новій платиновій версії набув шляхетного чорного відтінку.
Відмінний вибір для будь-якого дня та приводу у весняно-літньому сезоні, який стане незабутнім і успішним з таким чудовим компаньйоном – іміджмейкером!



Історія створення


Парфуми від Герлен захоплювали навіть королів! Наполеон III, провідні королівські особи Європи - Ізабелла Іспанська та британська королева Вікторія, а також вся освічена шляхта у всі часи – від Оноре де Бальзака до актриси Катрін Денєв – з насолодою та гордістю користувалися парфумерією Герлен.
Засновником цього престижного парфумерного дому в 1828 став П'єр Франсуа Паскаль Герлен. У наші дні з 1994 року права на бренд Guerlain має корпорація Louis Vuitton Moet Hennessy, і преміальний рівень продукції підтримується найкращими парфумерами планети.
Гідним сучасним зразком чоловічого стилю стала новинка Guerlain L'Homme Ideal Platine Prive, презентована брендом у 2023 році. Автором композиції стала Дельфін Джелк, творець також кількох інших парфумів з цієї блискучої колекції - Guerlain L'Homme Ideal. Загалом ця лінія, заснована у 2014 році, налічує вже вісім чудових фланкерів, серед яких ви дійсно зможете знайти саме свій ідеал сучасної мужності та створити собі імідж ікони стилю наших днів.
Вся колекція «Чоловічий Ідеал» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна придбати Guerlain L'Homme Ideal Platine Prive за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Яскрава індивідуальність платини


Соковитий, іскристий цитрусовий акорд відкриває цю композицію та створює навколо свого володаря ореол свіжості та бездоганності. Такий парфум чудово поєднується з білою сорочкою та офісним стилем, дорогим мінімалістичним casual та навіть з вечірнім look.
Тим більше, що «серце» композиції наповнене шляхетністю зеленого мигдалю та неролі – квітів французької аристократії: разом вони створюють «акорд Амаретто» – фірмовий, неймовірно привабливий акцент цієї колекції.
Прекрасна і основа аромату, де поєдналися вишукані фужерні тони деревного ветівера з острова Гаїті та чуттєві аспекти мускусу.
Якщо вам імпонує така рафінована інтелігентність та стильна мужність, рекомендуємо купити Guerlain L'Homme Ideal Platine Prive в інтернет магазині La Grande – це саме ваш аромат!