0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Nishane Fan Your Flames X

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • n

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

217 грн
Новинка
Nishane Fan Your Flames X Духи (тестер)
4 118 грн
Новинка

Nishane Fan Your Flames X: роздуй вогонь своєї пристрасті!



Нішева парфумерія від турецького бренду Nishane вражає своїм неординарним звучанням, чудовою якістю та неповторною харизмою. Яскравою ілюстрацією є нове видання Fan Your Flames X, чия назва в перекладі звучить надзвичайно інтригуюче: «Роздуй вогонь!»
І справді, з перших же секунд аромат огорне вас своїм димним тютюновим шармом дорогих сигарет, ефектно аранжованих з деревними та солодкими, кокосовими та ромовими, фужерними та землистими, пачулевими, пряними та ванільними акордами.
Це найкрасивіший клубний вечірній парфум для зустрічей у форматі «без краваток». Він неповторний і призначений спеціально для створення образу вишуканого неординарного харизмату: достатньо обрати його своїм супутником, і ваш імідж зміниться кардинально, а увага та захоплення просто гарантовані!



Історія створення


Якщо вам поки не знайомий цей бренд нішевої парфумерії з Туреччини, блискучий Nishane, варто почати знайомство з ним з ювілейної лінії X Collection, адже до неї увійшли парфуми, які стали вдосконаленими версіями головних бестселерів бренду з моменту його заснування в 2013 році.
Найкращі парфумери світу попрацювали над цими нішевими творами, зробили їх справжніми витворами мистецтва і через 10 років, у 2023, представили в оновленому вигляді.
Автором Fan Your Flames X став болгарський парфумер Miroslav Petkov, творець таких відомих парфумів, як Dolce Amalfi Xerjoff та Azora Attar Collection. Він з успіхом працює насамперед у сфері східних ароматів, співпрацюючи з арабськими брендами та створюючи нішеві шедеври – саме тому його і вибрав Nishane для переведення свого портфоліо на якісно новий рівень.
Флакони колекції прикрашені кришкою незвичайної витої форми, а етикетки позначені знаком Х – символом, що означає «Десять».
Вся колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Nishane Fan Your Flames X ви можете за приємною ціною з гарантією справжності.



Солодкий момент вашої слави…


Композиція стартує п'янким, теплим дуетом ромових і кокосових нот, аранжованих з ароматним мастичним деревом.
Ром звабливою хвилею розливається по тілу, а в цей час вас огортає запашна хмарка тютюну, шарму якому додадуть ароматні трави - чебрець і насіння моркви, а також карамельно-солодкі боби тонка.
Чудова деревна база дозволить вам насолодитися красою поєднання кедра, дубового моху та пачулів.
Відмінний вибір протягом усього холодного сезону: восени, взимку і в прохолодні дні весни він зігріє, наповнить енергією, підніме настрій і огорне вас шлейфом солодкої і зухвалої чарівності, перед яким так складно встояти!
Якщо вам хочеться гарно відпочити, створивши собі ефектний і незабутній образ, рекомендуємо купити Nishane Fan Your Flames X в інтернет-магазині La Grande - цей парфум краще за будь-якого іміджмейкера впорається з таким завданням!