0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Karl Lagerfeld Bois de Cypres

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Karl Lagerfeld Bois de Cypres Туалетная вода
820 грн
Новинка
Karl Lagerfeld Bois de Cypres Туалетная вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Karl Lagerfeld Bois de Cypres – чудовий кипарис!



Модний бренд Karl Lagerfeld – це завжди витонченість та аристократизм, стиль та смак на найвищому рівні. Гідний належати до плеяди розкішних ароматів і новий флакон Bois de Cypres, «Кіпарисове дерево» - парфум для справжніх чоловіків із шармом та харизмою - і при цьому нескінченно елегантних.
Такий стиль майстерно переданий відтінками фужерних та деревних, цитрусових, пряних та зелених акордів.
Незважаючи на такий підбір нот, парфум найкраще звучить не в літній період, а в холодний – з осені до весни йому немає рівних, щоб скласти компанію справжньому джентльмену!
У цьому творі зібраний дух старої Франції: за словами творця аромату, прообразом для неї стали знамениті кипариси, що ростуть поблизу Сієнни, що в Тоскані – однієї з наймальовничіших французьких провінцій.



Історія створення


Колекція Les Parfums Matieres, започаткована ще в 2017 році, воістину унікальна: це десять справжніх творів ольфакторного мистецтва в ефектних різнокольорових флаконах. Вони присвячені найважливішим у парфумерії інгредієнтам – ось чому лінія у перекладі називається «Матеріальні парфуми». Всі вони чудово аранжовані, гарно обігруючи головні теми: амбри та кедра, ветівера та юзу, орхідеї та квітки шовковиці, персика та чайної квітки, півонії та кипарису. Саме це благородне дерево стало натхненням для створення новинки 2023 року - Bois de Cypres.
Автором композиції стала талановита Олександра Карлін (Alexandra Carlin), чудовий сучасний майстер із компанії Symrise, яка подарувала світу такі бестселери, як Honour Woman Amouage, Anna Blumarine та Early Morning Brocard.
Флакон Bois de Cypres циліндричної форми пофарбований в яскравий зелений колір з ефектним градієнтним переходом.
Вся колекція Les Parfums Matieres представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Karl Lagerfeld Bois de Cypres та інші шедеври модного будинку, заснованого у 1975 році великим кутюр'є Карлом Лагерфельдом – зараз у його портфоліо вже чотири десятки ароматів!



Вишукана краса кипарису


Старт композиції підкорить вас іскристою свіжістю цитрусів – сонячних, яскравих мандаринів та зухвалих лимонів. Прелюдія звучить особливо темпераментно завдяки динамічній пряній ноті запашного кардамону.
Головна тема твору – чудовий мужній кипарис із його смолисто-пряним теплим звучанням. Домінуючий акорд красиво аранжований із романтичними аристократичними квітами лаванди та водної м'яти.
Завершується твір приголомшливим шлейфом з комфортних та спокійних нот теплого кашмерану та димно-шоколадного ветивера в серпанку запашної трав'яної мускатної шавлії.
Якщо вам імпонує якісна елітарна французька парфумерія, вам неодмінно варто купити Karl Lagerfeld Bois de Cypres в інтернет-магазині La Grande, де можна замовити вибраний флакон зі зручною доставкою, або познайомитися з ароматами особисто в нашому шоу-румі.