0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Floraiku Sand and Skin

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • f

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Floraiku Sand and Skin Парфюмированная вода (пробник)
1.5ml
279 грн
377 грн
Акція
-26%

Floraiku Sand and Skin – теплий пісок на вашій шкірі...



Нішевий бренд Floraiku представляє чудовий літній парфум Sand and Skin - м'який, тілесний, теплий і неймовірно привабливий. Він – ніби нагріта сонцем шкіра, напоєна ароматами квітів та ванілі, дерева, пудри та амбри, солодких бальзамічних смол та мускусу. Запах миттєво пробуджує спогади про найкращі миті літньої відпустки – він звучить делікатно і м'яко, без нав'язливості, огортаючи вас невагомим серпанком, немов друга шкіра. Ідеальний вибір для абсолютно будь-якої ситуації!
Пляжний східно-квітковий колорит Sand and Skin втілює мушля, чиї вигини зберігають у собі морські таємниці та сонячне тепло. Ще оригінальніша упаковка: синя коробка виконана у вигляді розкладного футляра з помаранчевою серцевиною, прикрашеною фантастичними зображеннями тварин – символів бренду. Таке оформлення настільки ж зручне, як і ефектне - чудова нагода познайомитися з новинкою ближче!



Історія створення


Парфумерна історія бренду Floraiku розпочалася порівняно недавно, у 2017 році. Зараз у його портфоліо вже понад 30 ексклюзивних нішевих видань, що вражають і звучанням, і оформленням.
Нову парфумерну марку заснували творці культового бренду Джон та Клара Моллой. Натхненням для них стала подорож до Японії та занурення в колорит культури Країни Сонця, що сходить.
Прем'єра композиції Floraiku Sand and Skin відбулася у вересні 2023 року в Парижі, на Єлисейських полях. Вона стала продовженням колекції Forbidden Incense – ця назва недарма перекладається так багатообіцяюче: «Заборонені аромати». Автором виступила Надіж Ле Гарлантежек (Nadege Le Garlantezec) – гарна та талановита дівчина-парфумер із французької фірми Givaudan, творець таких топових творів, як Devil Tender Ex Nihilo та Rouge Narciso Rodriguez.
Унікальні флакони колекції Forbidden Incense фантазійно розписані сюжетами, які ідеально передають суть твору.
Вся колекція «Заборонені аромати» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Floraiku Sand and Skin можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Лагідне сонце та гарячий пісок – ваше найкраще літо у стилі Floraiku!


Прелюдія аромату запрошує вас на прекрасні пляжі одного з наймальовничіших сортів світу – Мадагаскару. Саме тут росте запаморочливо ароматний сорт ванілі і жовті квіти іланг-ілангу, що п'янять своєю тропічною чуттєвою насолодою: він недарма вважається одним з найдієвіших афродизіаків у світі.
У «серці» твору абсолют ванілі у повній гармонії зливається з кремовими та вершковими аспектами теплої, манливої деревини сандала.
Складний, багатогранний фінальний акорд чудово підкреслює вашу сексуальність і допомагає розслабитися, віддатися хвилі задоволень: тут з'єдналися солодкі смолисті тони бензоїну та амірісу зі східним колоритом солодко-терпких бальзамічних почуттів, а квіти лабдануму і мускус створюють.
Якщо вам імпонують флорієнтальні аромати, що налаштовують на релакс, вам неодмінно варто купити Floraiku Sand and Skin в інтернет-магазині La Grande і прикрасити цим чарівним аксесуаром свій найщасливіший літній сезон!