0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Essential Parfums Patchouli Mania

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Essential Parfums Patchouli Mania Парфюмированная вода
222 грн
Новинка
Essential Parfums Patchouli Mania Парфюмированная вода (тестер)
100ml
3 489 грн
Новинка
Essential Parfums Patchouli Mania Парфумована вода (refill)
150ml
5 147 грн
Новинка

Essential Parfums Patchouli Mania



Нішевий бренд Essential Parfums пропонує безоглядно захопитися ароматом, який традиційно є афродизіаком, що пробуджує чуттєвість та уяву. Також пачулі – символ процвітання та успіху, багатства та розкоші. Patchouli Mania змусить вас втратити голову від феєричного поєднання деревних і пряних, пачулевих і фужерних, шоколадних і горіхових, землистих і зелених, бальзамічних і солодких акордів, що зливаються в запаморочливу мелодію.
Це – класичний осінньо-зимовий вечірній аромат – гурманський, розкішний, утихомирюючий та розслаблюючий, що створює ауру достатку, респектабельності та вміння насолоджуватися життям. Перейміться цим настроєм і ви, увійшовши в хмарку бажаного аромату!



Історія створення


Парфумерна історія бренду почалася відносно недавно, в 2018 році – його створила Geraldine Archambault (Жеральдін Аршамбо), яка запросила у свій проект кращих сучасних парфумерів і дала їм своєрідний карт-бланш, дозволивши робити концептуальні парфуми, не обмежуючи себе рамками умовностей і трендів. Авторами десяти ароматів, які зараз становлять портфоліо бренду, є такі зірки світу ароматів, як Квентін Біш, Олів'є Пеше, Наталі Лорсон, Бруно Йованович, Ентоні Мезондьо, Наталі Грасіа-Четто, Софі Лаббе та Каліс Бейєкер.
Автором композиції Essential Parfums Patchouli Mania став Фабріс Пеллегрін – чудовий майстер, який подарував світу такі бестселери, як Smoke for the Soul та Kisses Don't Lie від By Kilian, а також Blackberry & Bay та Velvet Rose & Oud від Jo Malone London – і цілу колекцію парфумів Диптик (Diptyque).
Його нове творіння присвячене аромату пачулів - трав'янистого деревно-пряного чагарника з теплим, комфортним і дуже чуттєвим запахом.
Вся колекція цього нішевого бренду представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Essential Parfums Patchouli Mania ви можете серед перших, адже ми відкриваємо для своїх клієнтів цілий світ незвичайних, нетривіальних ароматів для справжніх естетів.



Пачулі, які зводять з розуму!


Композиція відкривається гурманською чарівністю лісових горіхів, аранжованих з запашним теплим та пряним коріандром. Нота давани привносить у цю прелюдію настрій прогулянки лісом: вона поєднує в собі нюанси зелені трави та листя, фруктові та бальзамічні тони.
У серці твори ефектно поєднуються ноти какао та чаю, майстерно доповнений найприємнішим деревним та водночас легким акцентом Clearwood.
Твір завершується вступом головної теми – шикарний акорд пачулів виступає тут у обрамленні співзвучного йому шоколадно-землистого ветивера та піднесеної ноти Cetalox.
Якщо вам імпонують шипрові парфуми з нестандартним звучанням, вам неодмінно варто купити Essential Parfums Patchouli Mania в інтернет-магазині La Grande - він прикрасить вашу особисту колекцію або стане стильним подарунком для чоловіка чи жінки з вишуканим смаком.