0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Elie Saab Le Parfum Bridal

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Elie Saab Le Parfum Bridal Парфюмированная вода
2 825 грн
Новинка
Elie Saab Le Parfum Bridal Парфюмированная вода (тестер)
90ml
2 977 грн
Новинка

Elie Saab Le Parfum Bridal – букет нареченої!



Відчути себе найщасливішою на світі –  щасливою, коханою і бажаною, прекрасною і гармонійною дозволить вам напрочуд гарний весільний аромат Elie Saab Le Parfum Bridal! Мов букет нареченої, він витончений і досконалий, розкішний і вишуканий: таку красу ви дозволите собі лише раз у житті!
Подібно до дорогоцінної прикраси, він переливається відтінками білих квітів і амбри, цитрусів і мускусу, солодощів та пудри, ванілі та теплих бальзамічних тонів. Він подібний до напівпрозорої спокусливої вуалі, поєднуючи в собі бездоганність і м'яку чуттєвість.
Це найкращий вибір для весільної церемонії – аромат, здатний прикрасити ваш образ на урочистостях не гірше за діаманти!



Історія створення


Парфумерна історія бренду Elie Saab почалася порівняно недавно, в 2011 році, коли французький дизайнер весільного вбрання Елі Сааб вирішив доповнювати свої розкішні сукні не менш вражаючими ароматами.
Сааб – майстер ліванського походження з Бейрута, але його чудові шати продаються насамперед у Парижі та Мілані – їхній шик та шарм підкорили Європу, адже це – справжні витвори мистецтва: майстер шиє їх немов із сяйва зірок!
Те саме можна сказати і про аромати – зараз їх у портфоліо бренду вже понад 35, і кожен парфум – казково гарний, як і флакони, ограновані подібно до дорогоцінного каміння.
Втіленням краси композиції Elie Saab Le Parfum Bridal та її амбасадором стала модель із Франції Josephine Le Tutour.
Гарний флакон створений у пудрово-бежевому кольорі ванільного крему – як і сукні з нових колекцій бренду, для яких цей відтінок є актуальним. Скло прикрашене квітковим візерунком, немов мереживом дорогоцінної фати.
Вся колекція бренду Елі Сааб представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де вже можна купити Elie Saab Le Parfum Bridal, який недавно вийшов у Європі: наш магазин завжди першим презентує всі найкращі світові новинки!



Чарівний серпанок...


Ви будете просто чудові в цю щасливу мить свого життя, адже аромат дозволить вам відчути всю красу моменту!
Його прелюдія огорне вас невагомим солодким трепетом флердоранжу – квітів апельсинових дерев, доповнених гармонійними цитрусовими нотами мандарину та неролі. У «серці» твору зібрано неповторний букет з екзотичного іланг-ілангу та елегантних гарденій, краса яких так чудово окреслена дорогоцінною бензоіновою смолою.

Чуттєва база з амбри та мускусу прикрашена чарівним шлейфом ванілі, що окрилює нашу уяву.
Якщо вам належить тріумфально з'явитися на весільній церемонії або будь-якому подібному доленосному святі, рекомендуємо вам зустріти його гідно - в чарівній хмаринці аромату, здатного звести з розуму! Вам неодмінно варто купити Elie Saab Le Parfum Bridal в інтернет-магазині La Grande, якщо хочете, щоб шлюб став щасливим з перших миттєвостей!