0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Guerlain Aqua Allegoria Forte Rosa Palissandro

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Guerlain Aqua Allegoria Forte Rosa Palissandro Парфюмированная вода ( пробник )
1ml
76 грн
Новинка
Guerlain Aqua Allegoria Forte Rosa Palissandro Парфюмированная вода
483 грн
Новинка
Guerlain Aqua Allegoria Forte Rosa Palissandro Парфюмированная вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Guerlain Aqua Allegoria Forte Rosa Palissandro: дует шляхетності та краси!



Модний дім Guerlain представляє новинку з чудової колекції Aqua Allegoria Forte – блискучу композицію Rosa Palissandro, присвячену двом культовим символам у парфумерії – оксамитовій жіночній троянді та вишуканому, аристократичному рожевому дереву – палісандру. Вважається, що його деревина також пахне відтінками троянд - ось чому вони склали такий чудовий дует!
Він доповнений ефектними фужерними та пряними, бальзамічними та пудровими, трав'яними та амбровими акордами.
Враження винятковості аромату посилює приголомшливий флакон-дзвін з філігранним золотим оплетенням у вигляді бджолиних сот, в який він поміщений: вони обидва – справжні витвори мистецтва!



Історія створення


Парфумерна історія Aqua Allegoria бренду Guerlain почалася в 1999 році, коли світ був підкорений розкішшю флагманської лінійки парфумів. В даний час вона включає загалом понад 50 видань, серед них було чимало і присвячених троянді композицій, проте до теми палісандра бренд звертається вперше. І це не дивно – цей чудовий компонент в останні роки майже зник з поля зору парфумерів.
У версії Forte бренд випустив уже знайомі поціновувачам парфуми, перезапустивши культову лінійку в 2022 році, проте розставив у ній зовсім інші акценти та додав несподівані інгредієнти. Спочатку це були лише переосмислені флагмани – Mandarine Basilic та Rosa Rossa. А в 2023 році вийшла ціла плеяда блискучих парфумів: Bosca Vanilla, Nerolia Vetiver, Oud Yuzu. Серед них – і дивовижний флакон Rosa Palissandro, створений парфумером Delphine Jelk (Дельфін Жовк).
Вся колекція «Аква Алегорія» в класичній та Форте-варіації представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Guerlain Aqua Allegoria Forte Rosa Palissandro ви можете за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Роза та палісандр: розкіш та романтика…


Композиція відкривається бадьорим і зухвалим дуетом іскристого соковитого лимона та пряного коріандрового альдегіду. Ця пара стала чудовою прелюдією для головної теми - чарівного переплетення аромату бархатистих дамаських троянд і шикарного дерева палісандра з його квітковими, солодкими, теплими відтінками. Нота герані додасть домінантному дуету особливої елегантності.
Завершує враження кремово-вершковий акцент сандалового дерева, прикрашеного східним колоритом пачулів.
Прекрасний флакон обрамляє цей твір своєю золотою оправою, перетворюючи парфум на бажаний об'єкт у будь-якій колекції або ідеальну ідею для подарунка людині з вишуканим смаком.
Якщо вам імпонують дерево-квіткові аромати - складні, вишукані, французькі, вам неодмінно варто купити Guerlain Aqua Allegoria Forte Rosa Palissandro в інтернет-магазині La Grande!