0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Psychotic London So Sticky

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Psychotic London So Sticky Парфюмированная вода
100ml
4 758 грн
Новинка
Psychotic London So Sticky Парфюмированная вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Psychotic London So Sticky: як солодко, як спокусливо!



Якщо ви ще не знайомі з парфумерією нішевого британського бренду Psychotic London, почніть свій солодкий роман із ним із розкішної гурманської композиції So Sticky! Цей чарівний аромат – втілена спокуса, адже в ньому – запаморочливий мікс ванільних та пудрових, амбрових та деревних, фужерних та трав'яних, пряних та бальзамічних акордів.
Солодкий, бажаний, принадний, наділений якоюсь магнетичною силою – цей парфум збере вам безліч компліментів, якими ви насолодитеся сповна осінніми та зимовими вечорами. Адже саме для них парфум і створений таким м'яким, затишним та теплим!
А ефектний флакон у вигляді дорогоцінного старовинного шприца дозволить зробити неординарний акцент у вашій парфумерній колекції або здивувати незвичайним і розкішним подарунком людину, яка викликає у вас бажання!



Історія створення


Парфум є одним із шести дебютних видань нового концептуального англійського бренду Psychotic London, що стартував у 2023 році. Його творець, мандрівник і підприємець Шота Ломтадзе, представив аромати, що відкривають нам найнесподіваніші сторони лондонського життя. Однією із спокус британської столиці став аромат So Sticky, автором якого є Селін Еллена, парфумер у третьому поколінні. Разом з ним вийшли також парфуми In the Blood, Frozen Liquid, Forbidden Rose, Tasty Kiss та Addictive Drops – кожен з них має власний колорит і характер – вибір лише за вами!
Ефектний флакон незвичайної форми шприца-дозатора розробив Тьєррі де Башмакофф.
Вся колекція ексклюзивів із британської столиці вже представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Psychotic London So Sticky ви можете серед перших, адже ми представляємо світові новинки та прем'єри раніше за всіх, причому з гарантією справжності.



Спогади про дитинство...


Так, саме такі асоціації народжує в душі цей аромат – ніжний та ласкавий, затишний та м'який – неначе улюблений плюшевий плед родом із дитинства.
Він пробуджує спогади, даровані нам в образах: верхні ноти мирту і граната своєю соковитою терпкою свіжістю відразу ж схиляють до себе і переносять нашу уяву у світ безтурботного літа в зеленому парку або у фруктовому саду.
За ними вступає карамельна зелена насолода бобів тонка, що ідеально поєднується з вершково-кремовими аспектами сандалового дерева і чуттєвим теплом сонячної амбри.
Ці ноти змінюються фінальним акордом чарівного білого мускусу і найніжнішої хмаринки ванілі, які чарівним серпанком огортають вашу шкіру, створюючи дивовижний шлейф.
Якщо вам імпонує східна гурманіка в парфумерії, рекомендуємо купити Psychotic London So Sticky в інтернет-магазині La Grande – британська версія східної розкоші вразить вас своєю тонкою красою та вишуканістю: це гідно тисячі компліментів!